Nyerj egy felejthetetlen élményt!
Utoljára módositva: 2017-06-14 11:29:05

Már maga a sátorozás egy különleges kaland, a Borókagyökér Egyesület kézműves sátortábora pedig ennél is különlegesebb, hiszen nemcsak a szövés, fafaragás, néptánc mozdulatait tanulhatod meg, hanem most először a fazekasságét, az agyagformázást, korongozást is!

A Szatmárnémetitől 4 km-re lévő Szejke-tanya gyümölcsösében a természethez is közelebb kerülhetsz, kipróbálhatod a kenyérsütést, vajköpülést, lesz szalonnasütés, esténként mesélés a tábortűz körül, számtalan meglepetés és rengeteg önfeledt játszás. Ha június 30. és július 6. között te is résztvevője szeretnél lenni ennek a kézműves foglalkozásokkal, hagyományokkal, vidámsággal-nevetéssel teli tábornak, nem kell mást tenned, mint lerajzolnod vagy röviden leírnod, mivel töltöd majd a nyári nagyvakációt és a nyomtatott újságban lévő szelvénnyel együtt eljuttatni a Szatmári Friss Újság szerkesztőségébe (Szatmárnémeti, Petőfi Sándor utca 45. szám).

Beküldési határidő: június 26., 12 óra.

Sorsolás június 26-án 15 órakor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 18.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...