Nyerj egy felejthetetlen élményt!
Utoljára módositva: 2017-06-14 11:29:05

Már maga a sátorozás egy különleges kaland, a Borókagyökér Egyesület kézműves sátortábora pedig ennél is különlegesebb, hiszen nemcsak a szövés, fafaragás, néptánc mozdulatait tanulhatod meg, hanem most először a fazekasságét, az agyagformázást, korongozást is!

A Szatmárnémetitől 4 km-re lévő Szejke-tanya gyümölcsösében a természethez is közelebb kerülhetsz, kipróbálhatod a kenyérsütést, vajköpülést, lesz szalonnasütés, esténként mesélés a tábortűz körül, számtalan meglepetés és rengeteg önfeledt játszás. Ha június 30. és július 6. között te is résztvevője szeretnél lenni ennek a kézműves foglalkozásokkal, hagyományokkal, vidámsággal-nevetéssel teli tábornak, nem kell mást tenned, mint lerajzolnod vagy röviden leírnod, mivel töltöd majd a nyári nagyvakációt és a nyomtatott újságban lévő szelvénnyel együtt eljuttatni a Szatmári Friss Újság szerkesztőségébe (Szatmárnémeti, Petőfi Sándor utca 45. szám).

Beküldési határidő: június 26., 12 óra.

Sorsolás június 26-án 15 órakor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...