Nyílt nap a BBTE-n
Utoljára módositva: 2018-04-17 12:05:37

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem magyar tannyelvű oktatási vonala április 16–22. között ismeretterjesztő, interaktív előadásokat és műhelyeket szervez középiskolásoknak — tájékoztatott Végh Balázs Béla, a BBTE Pszichológia és Neveléstudományok Kar Szatmárnémeti Kihelyezett Karának vezetője.

 

A programban bizonyos csoportok foglalkoztatása, iskolákba való látogatás szerepel. Tizenhét kar összesen hetvenhárom programot hirdetett meg, köztük a szatmárnémeti kihelyezett tagozat is a Petőfi Sándor utca 47. szám alatt. A szatmárnémeti program április 18-án, szerdán 13–15 óra között lesz. Az intézmény pedagógusai várják az érdeklődőket a megye összes középiskolájából. Az egyetem életéről szóló film bemutatása után interaktív programokra nyílik lehetőség, fel lesznek állítva információs standok, ahol az intézmény jelenlegi diákjai beszélnek majd az életükről, az oktatás menetéről, az oktatás módjáról, ízelítőt adnak játékpedagógiából és drámapedagógiából. A rendezvény célja, hogy megismertessék a fiatalokkal az egyetemi élet előnyeit, betekintést engedjenek a diákoknak az egyetemi életbe, hogy tudják, mire számíthatnak, ha ezt az intézményt választják a továbbtanulásra. A szatmárnémeti kihelyezett tagozat előnye az, hogy helyben megszerezhető a felsőfokú képzés, és nem kell Kolozsvárra költözni a diplomaszerzés miatt.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...