Nyílt nap a Gyermekek Palotájában
Utoljára módositva: 2018-09-18 09:48:41

Október 1-jén 12 órai kezdettel nyílt napot tartanak a szatmárnémeti Gyermekek Palotájában, tudtuk meg Gabriela Urs igazgatótól.

Mint elmondta, a tanévkezdés apropóján tartják e napot, amikor is szeretettel várnak minden érdeklődő szülőt és gyermeket. Az érdeklődők úgy a csoportokban, mint az intézményben zajló munkáról részletes tájékoztatást kapnak a szakkörök vezetőitől.

A 2018/2019-es tanévtől kezdődően már a sugárúti épületben tartják a tevékenységeket. Az ingatlanban komoly felújítási munkálatok zajlottak, Călin Durla megyei főtanfelügyelő támogatta az intézmény renoválását, eddig a földszinti részt, valamint az első és második emeletet sikerült teljesen felújítani. A harmadik emelet és a külső rész rendbetételére is kértek támogatást, amit remélhetőleg minél hamarabb meg fognak kapni, de addig is idén már gyönyörűen rendbe tett helyiségekben zajlanak a tevékenységek.

Az intézményben tartott szakkörökre 4 és 18 év közötti gyermekeket, fiatalokat várnak. Munkanapokon 9 és 17 óra között zajlik a beiratkozás, a szülőknek, törvényes képviselőknek ki kell tölteniük egy beiratkozási ívet. Egy-egy gyerek több szakkört is látogathat érdeklődési körének és képességeinek megfelelően. Összesen 22 szakkörre várják a beiratkozókat, akikkel szakképzett személyzet foglalkozik majd. Többek között balett, kémia, elektronika, angol kultúra és civilizáció, modern tánc, néptánc, falikárpit, origami, fúvóshangszeres, informatika, népzene, gokart, ének, festészet, fotó, zongora szakkörre és tűzoltók barátai csoportba is várnak csapattagokat. A foglalkozások ingyenesek, október 1-jére az órarend is készen lesz. Bővebb felvilágosítással a helyszínen vagy a 0361–802171-es telefonszámon szolgálnak.

Karikás Enikő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 13:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 21:00
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...