Nyílt nap a Gyermekek Palotájában
Utoljára módositva: 2018-09-18 09:48:41

Október 1-jén 12 órai kezdettel nyílt napot tartanak a szatmárnémeti Gyermekek Palotájában, tudtuk meg Gabriela Urs igazgatótól.

Mint elmondta, a tanévkezdés apropóján tartják e napot, amikor is szeretettel várnak minden érdeklődő szülőt és gyermeket. Az érdeklődők úgy a csoportokban, mint az intézményben zajló munkáról részletes tájékoztatást kapnak a szakkörök vezetőitől.

A 2018/2019-es tanévtől kezdődően már a sugárúti épületben tartják a tevékenységeket. Az ingatlanban komoly felújítási munkálatok zajlottak, Călin Durla megyei főtanfelügyelő támogatta az intézmény renoválását, eddig a földszinti részt, valamint az első és második emeletet sikerült teljesen felújítani. A harmadik emelet és a külső rész rendbetételére is kértek támogatást, amit remélhetőleg minél hamarabb meg fognak kapni, de addig is idén már gyönyörűen rendbe tett helyiségekben zajlanak a tevékenységek.

Az intézményben tartott szakkörökre 4 és 18 év közötti gyermekeket, fiatalokat várnak. Munkanapokon 9 és 17 óra között zajlik a beiratkozás, a szülőknek, törvényes képviselőknek ki kell tölteniük egy beiratkozási ívet. Egy-egy gyerek több szakkört is látogathat érdeklődési körének és képességeinek megfelelően. Összesen 22 szakkörre várják a beiratkozókat, akikkel szakképzett személyzet foglalkozik majd. Többek között balett, kémia, elektronika, angol kultúra és civilizáció, modern tánc, néptánc, falikárpit, origami, fúvóshangszeres, informatika, népzene, gokart, ének, festészet, fotó, zongora szakkörre és tűzoltók barátai csoportba is várnak csapattagokat. A foglalkozások ingyenesek, október 1-jére az órarend is készen lesz. Bővebb felvilágosítással a helyszínen vagy a 0361–802171-es telefonszámon szolgálnak.

Karikás Enikő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A belleville-i zsaru
Ma, 14:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...