Nyílt nap a Kalazanciban
Utoljára módositva: 2014-04-09 09:51:21

A nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont munkaközössége nyílt napot szervez április 11-én, pénteken, 9 és 13 óra között. Az alkalomra szeretettel várnak minden érdeklődő családot, diákot, osztályfőnököt, hittancsoportot és mindazokat, akik szeretnének megismerkedni az iskola keretén belül zajló oktató-nevelő munkával. A látogatók a nyílt nap tevékenységei — interaktív foglalkozások, tematikus versenyek, bemutatók, csapatépítő játékok — révén megismerkedhetnek az iskola értékrendjével, szellemiségével, nevelési elveivel, az intézmény légkörével. A tanintézmény bemutatásával az iskola pedagógusai megpróbálnak segítséget nyújtani az iskolaválasztás előtt álló fiataloknak és szüleiknek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...