Nyílt nap az előkészítő osztályosok számára a 10-es Számú Általános Iskolában
Utoljára módositva: 2014-02-28 10:07:25

„Nyitva van a 10-es kapu” jelmondattal tartottak nyílt napot a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskolában az előkészítő osztály iránt érdeklődő gyerekek és szüleik számára.

Mihály Adél és Reich Annamária tanítónők fogadták nagy szeretettel az iskola leendő kisdiákjait. Pataki Zoltán iskolaigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, és örömét fejezte ki afölött, hogy sokan érdeklődnek eredményekkel büszkélkedő iskolájuk iránt.

Elhangzottak az iskola jelszavai — minőségi oktatás, hagyományőrzés és közösségépítés —, mindez a leendő kisdiákok számára interaktív tanulást jelent sok-sok közös játékkal, tapasztalatszerzéssel, egymásra való odafigyeléssel.

Ezt követően a negyedik osztályos tanulók ízelítőt mutattak be az iskolában zajló tevékenységükből, színre lépett a furulya-, néptánc- és társasági tánccsoportjuk.

A továbbiakban a negyedikes tanulók és a tanítónők népi játékokra invitálták az előkészítő osztályba iratkozás előtt álló gyerekeket.

Az iskolában zajló érdekes, változatos tevékenységekről tekinthettek meg a szülők egy képes összeállítást, melyből kiderült, hogy az iskolában mindenki megtalálhatja az érdeklődési területének megfelelő foglalkozást. Nagy hangsúlyt fektetnek a személyiségfejlesztésre a szeretet jegyében, valamint a szülőkkel való szoros együttműködésre.

A továbbiakban a szülők az előkészítő osztály sajátosságaival ismerkedtek, ezalatt a gyerekek a negyedikes tanulók és Lovas Tünde tanítónő irányításával kézműves-foglalkozást tartottak, majd körbejártak az épületben, s a tornateremben alkalmuk nyílt mozgásos játékokat játszani. Jó volt látni a felszabadult örömöt a gyerekek arcán, a kezdeti izgalmak végleg feloldódtak.

A 10-es Számú Általános Iskolában két magyar tagozatos előkészítő osztály indul. Szeretettel várnak minden beiratkozó kisdiákot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...