Nyílt nap az előkészítő osztályosok számára a 10-es Számú Általános Iskolában
Utoljára módositva: 2014-02-28 10:07:25

„Nyitva van a 10-es kapu” jelmondattal tartottak nyílt napot a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskolában az előkészítő osztály iránt érdeklődő gyerekek és szüleik számára.

Mihály Adél és Reich Annamária tanítónők fogadták nagy szeretettel az iskola leendő kisdiákjait. Pataki Zoltán iskolaigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, és örömét fejezte ki afölött, hogy sokan érdeklődnek eredményekkel büszkélkedő iskolájuk iránt.

Elhangzottak az iskola jelszavai — minőségi oktatás, hagyományőrzés és közösségépítés —, mindez a leendő kisdiákok számára interaktív tanulást jelent sok-sok közös játékkal, tapasztalatszerzéssel, egymásra való odafigyeléssel.

Ezt követően a negyedik osztályos tanulók ízelítőt mutattak be az iskolában zajló tevékenységükből, színre lépett a furulya-, néptánc- és társasági tánccsoportjuk.

A továbbiakban a negyedikes tanulók és a tanítónők népi játékokra invitálták az előkészítő osztályba iratkozás előtt álló gyerekeket.

Az iskolában zajló érdekes, változatos tevékenységekről tekinthettek meg a szülők egy képes összeállítást, melyből kiderült, hogy az iskolában mindenki megtalálhatja az érdeklődési területének megfelelő foglalkozást. Nagy hangsúlyt fektetnek a személyiségfejlesztésre a szeretet jegyében, valamint a szülőkkel való szoros együttműködésre.

A továbbiakban a szülők az előkészítő osztály sajátosságaival ismerkedtek, ezalatt a gyerekek a negyedikes tanulók és Lovas Tünde tanítónő irányításával kézműves-foglalkozást tartottak, majd körbejártak az épületben, s a tornateremben alkalmuk nyílt mozgásos játékokat játszani. Jó volt látni a felszabadult örömöt a gyerekek arcán, a kezdeti izgalmak végleg feloldódtak.

A 10-es Számú Általános Iskolában két magyar tagozatos előkészítő osztály indul. Szeretettel várnak minden beiratkozó kisdiákot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 19.
Szíve mélyén pontosan tudja már régóta, hogy csak ki kellett várnia a megfelelő időt, hogy végre közel kerüljenek egymáshoz kiszemeltjével.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...