Nyílt nap az előkészítő osztályosok számára a 10-es Számú Általános Iskolában
Utoljára módositva: 2014-02-28 10:07:25

„Nyitva van a 10-es kapu” jelmondattal tartottak nyílt napot a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskolában az előkészítő osztály iránt érdeklődő gyerekek és szüleik számára.

Mihály Adél és Reich Annamária tanítónők fogadták nagy szeretettel az iskola leendő kisdiákjait. Pataki Zoltán iskolaigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, és örömét fejezte ki afölött, hogy sokan érdeklődnek eredményekkel büszkélkedő iskolájuk iránt.

Elhangzottak az iskola jelszavai — minőségi oktatás, hagyományőrzés és közösségépítés —, mindez a leendő kisdiákok számára interaktív tanulást jelent sok-sok közös játékkal, tapasztalatszerzéssel, egymásra való odafigyeléssel.

Ezt követően a negyedik osztályos tanulók ízelítőt mutattak be az iskolában zajló tevékenységükből, színre lépett a furulya-, néptánc- és társasági tánccsoportjuk.

A továbbiakban a negyedikes tanulók és a tanítónők népi játékokra invitálták az előkészítő osztályba iratkozás előtt álló gyerekeket.

Az iskolában zajló érdekes, változatos tevékenységekről tekinthettek meg a szülők egy képes összeállítást, melyből kiderült, hogy az iskolában mindenki megtalálhatja az érdeklődési területének megfelelő foglalkozást. Nagy hangsúlyt fektetnek a személyiségfejlesztésre a szeretet jegyében, valamint a szülőkkel való szoros együttműködésre.

A továbbiakban a szülők az előkészítő osztály sajátosságaival ismerkedtek, ezalatt a gyerekek a negyedikes tanulók és Lovas Tünde tanítónő irányításával kézműves-foglalkozást tartottak, majd körbejártak az épületben, s a tornateremben alkalmuk nyílt mozgásos játékokat játszani. Jó volt látni a felszabadult örömöt a gyerekek arcán, a kezdeti izgalmak végleg feloldódtak.

A 10-es Számú Általános Iskolában két magyar tagozatos előkészítő osztály indul. Szeretettel várnak minden beiratkozó kisdiákot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. olívaolaj, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 45 dkg paradicsompüré, 2 tk. pirospaprika-pehely, 1 tk. szárított ...