Nyíradonyban és Hajdúböszörményben fociztak a kinderesek
Utoljára módositva: 2013-01-22 18:10:08

Tabi Zsolt edző legénysége, a Kinder FC Nagykároly 11 éven aluli labdarúgói a regionális korosztályos bajnokság második fordulójában küzdöttek, míg Csenteri József edző tanítványai egy hajdúböszörményi tornáról hozták el az ezüstérmet.

 

A Kinder FC 11 éven aluliak labdarúgócsapata

A Kinder FC Nagykároly 11 és 13 éven aluli labdarúgói is pályára léptek az elmúlt hétvégén egy–egy magyarországi tornán.

A kisebbek Nyíradonyban a regionális korosztályos bajnokság 2. fordulójában mérkőztek meg, ahol egy győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel zártak a táblázat 4. helyén. Az összetett táblázatban Tabi Zsolt edző legénysége egy pozíciót vesztette az előző fordulóban elfoglalt helyhez képest, így a harmadikok a tabellán. Az első etap gólkirálya, Barth Kevin ezúttal nem volt eredményes, Nyíradonyban Ilyés Dániel volt a „gólfelelős”, az öt találatával pedig az ötödik helyen áll a góllövőlistán, Barth pedig a második pozícióban van. Ugyanakkor a csapat kapusa, Ritli Raymond a torna legjobbjának járó díjjal tért haza.

A nagykárolyi egyesület 13 éven aluli legénysége második lett

A nagyobbak Hajdúböszörményben a HTE Kupáért küzdöttek, ahol két győzelemmel és két vereséggel a második helyen zártak, Karcag csapata mögött, megelőzve Balmazújváros, Hajdúböszörmény és Hajdúnánás együtteseit. „Nagyon jó torna volt, ráadásul a torna végén a rendezők meghívtak egy üdülőközpontba is, ahol a legénység kipihenhette a mérkőzések fáradalmait” – értékelt röviden Csenteri József, a 13 éven aluliak edzője.

Eredmények

A 10 éven aluliak eredményei: Kinder FC – Sárospatak 0–1, Kinder FC – Görög Focisuli 2003 1–1, Görög Focisuli 2002 – Kinder FC 1–1, Nyíradony – Kinder FC 0–4, Kinder FC – Hajdúsámson 0–0. A 2. forduló eredménye: 1. Sárospatak 11 pont, 2. Görög focisuli 2002 10, 3. Görög focisuli 2003 8, 4.

Kinder FC 6, 5. Nyíradony 2, 6. Hajdúsámson 2. A bajnokság állása: 1. GFS 2002 25/10 mérkőzés, 2.

GFS 2003 18/10, 3. Kinder FC 13/10, 4. Sárospatak 11/5, 5. Nyíradony 7/10, 6. Munkács 5/5, 7. Hajdúsámson 2/5, 8. Tarpa 0/5.

A 10 éven aluliak csapata: Ritli Raymond, Schuller István, Papp Ákos, Nyéki Kevin, Ilyés Dániel, Papp Szabolcs, Pongrácz Edvárd, Adrian Binder, Daniel Cucu, Paul Varga, Iulian Vaipan. Edző: Tabi Zsolt.

A 13 éven aluliak csapata: Preg Dániel, Sebestyén Gerhárdt, Schupler Ábel, Boldizsár Dominik, Lurenţiu Dande, Veres Alex, Gál Günther, Paul Maşlinca, Bakai Balázs, Boldizsár Edmond, Schuller Raymond, Keizer Kevin. Edző: Csenteri József.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 21:10
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...