Nyíregyházán nyertek a sakkozók
Utoljára módositva: 2019-03-10 13:20:19

Taroltak a Szatmárnémeti Unio SK sakkozói a Nyíregyházán rendezett Bethlen Kupa korosztályos nemzetközi versenyen.

A Chess Start RO-HU határon átnyúló program keretében rendezett megmérettetésen Páll Zoltán, Cătălin Ardelean, Alexandru Stanciu és Mircea Sălăjan edzők tanítványai két első, két második és négy harmadik helyezéssel zártak, így az összetett pontozó táblázatban a szatmári gárda zárt az első helyen, megelőzve Nyíregyháza és Debrecen csapatait.

A 8 éves lányok versenyét Zvenyák Johanna, a 12 éves fiúk küzdelmét pedig Héjja Ádam nyerték meg. Második helyen zártak Ștefania Sălăjan (12 éves lányok) és Ilonczai Levente Dávid (20 éves fiúk), míg Antonia Ulici és Luca Malic a 8 éveseknél, Cezara Cozma a 10 éveseknél, Alin Angheluș pedig a 20 éveseknél zárt a harmadik helyen. Dicséretben részesültek Andrei Pașca, Ioana Dragoș, Sebastian Coroian, Inara Bala és Patricia Riț.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...