Nyíregyháziakkal közösen Tokajban és Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2019-10-08 11:00:44

Tokajban és Szatmárnémetiben állítottak ki a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub tagjai. Mindkét tárlat a nyíregyházi Helios-Art Fotóklubbal közös.

Szatmárnémetiben csütörtökön nyílt meg a Transit elnevezést viselő kiállításuk, míg a következő napon immár a határ másik oldalán, Tokajban tárták a nézők elé a képalkotásaikat, mégpedig a Határon innen és túl című tárlatba válogatott fotókat. A kiállítás november 30-ig tekinthető meg a Tisza és a Bodrog találkozásánál lévő városban. A tárlat egyébként része az idei Tokaji Szüreti Fesztivál programkínálatának.

A péntek délutáni kiállításmegnyitó ünnepségen Ladomerszky László, a Tourinform Tokaji Információs Iroda vezetője köszöntötte a megjelenteket. A tárlatot dr. Fintor Gábor, a Tokaji Fesztiválkatlan ügyvezető igazgatója nyitotta meg, míg Horváth Miklós a nyíregyházi Helios-Art Fotóklub nevében, Bikfalvi Zsolt pedig a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub nevében szólt a jelenlévőkhöz. A megnyitót számos vendég és érdeklődő tisztelte meg, köztük Tokaj volt és „örökös polgármestere”, azaz Májer János, illetőleg a város jelenlegi polgármestere, azaz Posta György.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...