Nyíregyháziakkal közösen Tokajban és Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2019-10-08 11:00:44

Tokajban és Szatmárnémetiben állítottak ki a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub tagjai. Mindkét tárlat a nyíregyházi Helios-Art Fotóklubbal közös.

Szatmárnémetiben csütörtökön nyílt meg a Transit elnevezést viselő kiállításuk, míg a következő napon immár a határ másik oldalán, Tokajban tárták a nézők elé a képalkotásaikat, mégpedig a Határon innen és túl című tárlatba válogatott fotókat. A kiállítás november 30-ig tekinthető meg a Tisza és a Bodrog találkozásánál lévő városban. A tárlat egyébként része az idei Tokaji Szüreti Fesztivál programkínálatának.

A péntek délutáni kiállításmegnyitó ünnepségen Ladomerszky László, a Tourinform Tokaji Információs Iroda vezetője köszöntötte a megjelenteket. A tárlatot dr. Fintor Gábor, a Tokaji Fesztiválkatlan ügyvezető igazgatója nyitotta meg, míg Horváth Miklós a nyíregyházi Helios-Art Fotóklub nevében, Bikfalvi Zsolt pedig a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub nevében szólt a jelenlévőkhöz. A megnyitót számos vendég és érdeklődő tisztelte meg, köztük Tokaj volt és „örökös polgármestere”, azaz Májer János, illetőleg a város jelenlegi polgármestere, azaz Posta György.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. március 31.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...