Nyitásra kész a Kossuth kert
Utoljára módositva: 2018-04-15 15:16:10

Újra cserélt játszótéri elemekkel, megtisztított tómederrel, rövidre nyírt fűvel és üzemelő illemhellyel fog nyitni elsején a Kossuth kert, a fákat levélbontás után tervezik megmetszeni.

A zöldövezet-karbantartást illetően teljes üzem volt szombaton a szatmárnémeti Kossuth kertben, közel húsz Florisal-munkás nyírta a füvet és rakodta a nyesedéket az utánfutókra, illetve seperte le a járdákról a fűmaradékot. Készen lettek szombatra a tó medrének takarításával is, már elkezdték feltölteni vízzel, és aki már az elmúlt hétvégén kilátogatott a kertbe, újra cserélt játszótéri elemek közé engedhette be a gyereket. Ki vannak cserélve a bébihinták, megújult a kétszemélyes billenős körhinta, kicserélték a kötélpályás hintát is és három játékelem biztonsági gumiszőnyegét is, tájékoztatta lapunkat Maskulik Csaba városmenedzser. Szombaton már nyitva és tiszta volt az egyébként csak májustól üzemelő illemhelye is a kertnek.

Tavaly komolyan megmetszették a fákat, idén csak biztonsági metszés lesz, levélbontás után újra át fogják nézni mindet, a korhadt ágakat így könnyebb beazonosítani és levágni, nem kell a koronát feleslegesen ritkítani.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...