Nyitásra kész a Kossuth kert
Utoljára módositva: 2018-04-15 15:16:10

Újra cserélt játszótéri elemekkel, megtisztított tómederrel, rövidre nyírt fűvel és üzemelő illemhellyel fog nyitni elsején a Kossuth kert, a fákat levélbontás után tervezik megmetszeni.

A zöldövezet-karbantartást illetően teljes üzem volt szombaton a szatmárnémeti Kossuth kertben, közel húsz Florisal-munkás nyírta a füvet és rakodta a nyesedéket az utánfutókra, illetve seperte le a járdákról a fűmaradékot. Készen lettek szombatra a tó medrének takarításával is, már elkezdték feltölteni vízzel, és aki már az elmúlt hétvégén kilátogatott a kertbe, újra cserélt játszótéri elemek közé engedhette be a gyereket. Ki vannak cserélve a bébihinták, megújult a kétszemélyes billenős körhinta, kicserélték a kötélpályás hintát is és három játékelem biztonsági gumiszőnyegét is, tájékoztatta lapunkat Maskulik Csaba városmenedzser. Szombaton már nyitva és tiszta volt az egyébként csak májustól üzemelő illemhelye is a kertnek.

Tavaly komolyan megmetszették a fákat, idén csak biztonsági metszés lesz, levélbontás után újra át fogják nézni mindet, a korhadt ágakat így könnyebb beazonosítani és levágni, nem kell a koronát feleslegesen ritkítani.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...