Nyitásra kész a Kossuth kert
Utoljára módositva: 2018-04-15 15:16:10

Újra cserélt játszótéri elemekkel, megtisztított tómederrel, rövidre nyírt fűvel és üzemelő illemhellyel fog nyitni elsején a Kossuth kert, a fákat levélbontás után tervezik megmetszeni.

A zöldövezet-karbantartást illetően teljes üzem volt szombaton a szatmárnémeti Kossuth kertben, közel húsz Florisal-munkás nyírta a füvet és rakodta a nyesedéket az utánfutókra, illetve seperte le a járdákról a fűmaradékot. Készen lettek szombatra a tó medrének takarításával is, már elkezdték feltölteni vízzel, és aki már az elmúlt hétvégén kilátogatott a kertbe, újra cserélt játszótéri elemek közé engedhette be a gyereket. Ki vannak cserélve a bébihinták, megújult a kétszemélyes billenős körhinta, kicserélték a kötélpályás hintát is és három játékelem biztonsági gumiszőnyegét is, tájékoztatta lapunkat Maskulik Csaba városmenedzser. Szombaton már nyitva és tiszta volt az egyébként csak májustól üzemelő illemhelye is a kertnek.

Tavaly komolyan megmetszették a fákat, idén csak biztonsági metszés lesz, levélbontás után újra át fogják nézni mindet, a korhadt ágakat így könnyebb beazonosítani és levágni, nem kell a koronát feleslegesen ritkítani.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jönnek a kacsák
Ma, 15:00
A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
România neîmblânzită
Ma, 16:45
Dokumentumfilm.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:35
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Éjjeli napfény
Ma, 20:35
A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hova kirándulsz legszívesebben?
A megye összes kirándulóhelyét ismerem már
A szomszédos megyékbe szívesen járok el hétvégente
Az országban számos kirándulóhelyet felkerestem már
Kirándulni nem szoktam, inkább nagyobb nyaralásra ruházok be
Nem szeretek kirándulni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...