Nyitásra kész a Kossuth kert
Utoljára módositva: 2018-04-15 15:16:10

Újra cserélt játszótéri elemekkel, megtisztított tómederrel, rövidre nyírt fűvel és üzemelő illemhellyel fog nyitni elsején a Kossuth kert, a fákat levélbontás után tervezik megmetszeni.

A zöldövezet-karbantartást illetően teljes üzem volt szombaton a szatmárnémeti Kossuth kertben, közel húsz Florisal-munkás nyírta a füvet és rakodta a nyesedéket az utánfutókra, illetve seperte le a járdákról a fűmaradékot. Készen lettek szombatra a tó medrének takarításával is, már elkezdték feltölteni vízzel, és aki már az elmúlt hétvégén kilátogatott a kertbe, újra cserélt játszótéri elemek közé engedhette be a gyereket. Ki vannak cserélve a bébihinták, megújult a kétszemélyes billenős körhinta, kicserélték a kötélpályás hintát is és három játékelem biztonsági gumiszőnyegét is, tájékoztatta lapunkat Maskulik Csaba városmenedzser. Szombaton már nyitva és tiszta volt az egyébként csak májustól üzemelő illemhelye is a kertnek.

Tavaly komolyan megmetszették a fákat, idén csak biztonsági metszés lesz, levélbontás után újra át fogják nézni mindet, a korhadt ágakat így könnyebb beazonosítani és levágni, nem kell a koronát feleslegesen ritkítani.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...