Nyitvatartás a hosszú hétvégén
Utoljára módositva: 2019-08-14 19:22:27

Hosszú hétvégéjük lesz a közalkalmazottaknak Nagyboldogasszony ünnepe alkalmából, miután a kormány pihenőnappal kötötte össze az augusztus 15-i munkaszüneti napot az azt követő hétvégével.

A Szatmár Megyei Gépjárműbejegyzési és Jogosítványkibocsátó Hivatalban ma nincs ügyfélfogadás, viszont augusztus 16-án, pénteken — a hivatalos szabadnap ellenére — fogadják a jogosítványcserére előjegyzett közel 50 ügyfelet, hétfőtől, azaz augusztus 19-től pedig a megszokott program szerint, 8 és 16 óra között lesz nyitva a hivatal.

Az útlevélosztályon augusztus 15-én és 16-án is szünetel az ügyfélfogadás, de hétfőtől már hosszított nyitvatartással, azaz 8.30–18.30 között várják az útlevelet cserélőket, és a hosszított ügyfélfogadás augusztus végéig lesz érvényben (illetve igény szerint azt követően is).

A szatmárnémeti lakosságnyilvántartó és anyakönyvi hivatal ma zárva tart, de augusztus 16-án, pénteken 9-től 16.30-ig lesz ügyintézés a Someşul üzletház negyedik emeletén lévő egységes ügyintéző irodában. Ugyanitt pénteken a parkolási felügyelet és az adóhivatal ügyfélablakai is nyitva lesznek, de a Romană téri adóhivatal ma és holnap is zárva tart. Nem lesz ügyfélfogadás a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban sem, a városháza legközelebb hétfőn lesz nyitva a nagyközönség számára.

Az Apaserv székházai, irodái és pénztárai a megyében mindenütt zárva lesznek ma is és holnap is, a diszpécserszolgálat (0261–721051, 0734–221096) viszont éjjel-nappal üzemel.

A szatmárnémeti buszok szombati menetrend szerint járnak ma is és holnap is, a jegyárus bódék csütörtökön zárva lesznek, pénteken viszont már kinyitnak. 16-án a hétköznapi program lesz érvényben.

A szatmárnémeti Florisal- és a nagykárolyi Bio-Florisal-pénztárak ma és pénteken sem nyitnak ki, a szemétszállítási program azonban a hosszú hétvége idején sem változik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...