Nyitvatartás a hosszú hétvégén
Utoljára módositva: 2019-08-14 19:22:27

Hosszú hétvégéjük lesz a közalkalmazottaknak Nagyboldogasszony ünnepe alkalmából, miután a kormány pihenőnappal kötötte össze az augusztus 15-i munkaszüneti napot az azt követő hétvégével.

A Szatmár Megyei Gépjárműbejegyzési és Jogosítványkibocsátó Hivatalban ma nincs ügyfélfogadás, viszont augusztus 16-án, pénteken — a hivatalos szabadnap ellenére — fogadják a jogosítványcserére előjegyzett közel 50 ügyfelet, hétfőtől, azaz augusztus 19-től pedig a megszokott program szerint, 8 és 16 óra között lesz nyitva a hivatal.

Az útlevélosztályon augusztus 15-én és 16-án is szünetel az ügyfélfogadás, de hétfőtől már hosszított nyitvatartással, azaz 8.30–18.30 között várják az útlevelet cserélőket, és a hosszított ügyfélfogadás augusztus végéig lesz érvényben (illetve igény szerint azt követően is).

A szatmárnémeti lakosságnyilvántartó és anyakönyvi hivatal ma zárva tart, de augusztus 16-án, pénteken 9-től 16.30-ig lesz ügyintézés a Someşul üzletház negyedik emeletén lévő egységes ügyintéző irodában. Ugyanitt pénteken a parkolási felügyelet és az adóhivatal ügyfélablakai is nyitva lesznek, de a Romană téri adóhivatal ma és holnap is zárva tart. Nem lesz ügyfélfogadás a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban sem, a városháza legközelebb hétfőn lesz nyitva a nagyközönség számára.

Az Apaserv székházai, irodái és pénztárai a megyében mindenütt zárva lesznek ma is és holnap is, a diszpécserszolgálat (0261–721051, 0734–221096) viszont éjjel-nappal üzemel.

A szatmárnémeti buszok szombati menetrend szerint járnak ma is és holnap is, a jegyárus bódék csütörtökön zárva lesznek, pénteken viszont már kinyitnak. 16-án a hétköznapi program lesz érvényben.

A szatmárnémeti Florisal- és a nagykárolyi Bio-Florisal-pénztárak ma és pénteken sem nyitnak ki, a szemétszállítási program azonban a hosszú hétvége idején sem változik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...