Nyolcszáz új fogyasztó
Utoljára módositva: 2014-07-09 09:51:11

A következő három hónapban Mikola, Szamoskrassó, Szamoslippó, Aranyosmeggyes, Érszakácsi településeken végez vízbekötéseket az Apaserv Rt.

 

Majdnem minden szatmári településen az Apaserv Rt. szolgáltatja a csapvizet

Júliusban, augusztusban és szeptemberben öt településen könyvelhet el nagymértékű fogyasztó-növekedést a Szatmár megyei vízszolgáltató. Miután Mikoláról, Szamoskrassóról, Szamoslippóról, Aranyomeggyesről és Érszakácsiból érkezett a legnagyobb számban vízhálózatra való csatlakozási kérelem, ezekre a településekre összpontosít a szolgáltató, tájékoztatták lapunkat tegnap. Természetesen nem csak ezeken a településeken kötik rá a háztartásokat a vezetékes vízhálózatra, más Szatmár megyei településeken is lehet csatlakozni a vízhálózathoz, a kérelem benyújtását követő harminc napon belül tudják az ez irányú igényt kielégíteni.

Az ügymenet szerint a szolgáltatást kérő lakos a község polgármesteri hivatalában ad le kérvényt, amit a hivatal továbbít az Apaserv illetékes osztályára. Ezzel párhuzamosan a kérelmezőnek önerőből kell kiásnia a vízvezeték árkát és a vízaknát. A csatlakozási költségeket ötszáz lejre becsülik az Apaservnél.

A következő három hónapban elvégzett vízbekötési munkálatok nyomán mintegy nyolcszáz Szatmár megyei háztartással több jut majd jó minőségű vezetékes ivóvízhez. A többletfogyasztás ezáltal 4,8 ezer köbméter lesz, a vízszolgáltató sajtószóvivője szerint ez semmiféle problémát nem fog okozni, a rendszerben van elegendő mennyiségű jó minőségű ivóvíz, és a föld alatti természetes víztárolók tartalékai is megfelelőek.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 19.
Szíve mélyén pontosan tudja már régóta, hogy csak ki kellett várnia a megfelelő időt, hogy végre közel kerüljenek egymáshoz kiszemeltjével.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...