Nyolcszáz új fogyasztó
Utoljára módositva: 2014-07-09 09:51:11

A következő három hónapban Mikola, Szamoskrassó, Szamoslippó, Aranyosmeggyes, Érszakácsi településeken végez vízbekötéseket az Apaserv Rt.

 

Majdnem minden szatmári településen az Apaserv Rt. szolgáltatja a csapvizet

Júliusban, augusztusban és szeptemberben öt településen könyvelhet el nagymértékű fogyasztó-növekedést a Szatmár megyei vízszolgáltató. Miután Mikoláról, Szamoskrassóról, Szamoslippóról, Aranyomeggyesről és Érszakácsiból érkezett a legnagyobb számban vízhálózatra való csatlakozási kérelem, ezekre a településekre összpontosít a szolgáltató, tájékoztatták lapunkat tegnap. Természetesen nem csak ezeken a településeken kötik rá a háztartásokat a vezetékes vízhálózatra, más Szatmár megyei településeken is lehet csatlakozni a vízhálózathoz, a kérelem benyújtását követő harminc napon belül tudják az ez irányú igényt kielégíteni.

Az ügymenet szerint a szolgáltatást kérő lakos a község polgármesteri hivatalában ad le kérvényt, amit a hivatal továbbít az Apaserv illetékes osztályára. Ezzel párhuzamosan a kérelmezőnek önerőből kell kiásnia a vízvezeték árkát és a vízaknát. A csatlakozási költségeket ötszáz lejre becsülik az Apaservnél.

A következő három hónapban elvégzett vízbekötési munkálatok nyomán mintegy nyolcszáz Szatmár megyei háztartással több jut majd jó minőségű vezetékes ivóvízhez. A többletfogyasztás ezáltal 4,8 ezer köbméter lesz, a vízszolgáltató sajtószóvivője szerint ez semmiféle problémát nem fog okozni, a rendszerben van elegendő mennyiségű jó minőségű ivóvíz, és a föld alatti természetes víztárolók tartalékai is megfelelőek.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...