Nyolcszáz új fogyasztó
Utoljára módositva: 2014-07-09 09:51:11

A következő három hónapban Mikola, Szamoskrassó, Szamoslippó, Aranyosmeggyes, Érszakácsi településeken végez vízbekötéseket az Apaserv Rt.

 

Majdnem minden szatmári településen az Apaserv Rt. szolgáltatja a csapvizet

Júliusban, augusztusban és szeptemberben öt településen könyvelhet el nagymértékű fogyasztó-növekedést a Szatmár megyei vízszolgáltató. Miután Mikoláról, Szamoskrassóról, Szamoslippóról, Aranyomeggyesről és Érszakácsiból érkezett a legnagyobb számban vízhálózatra való csatlakozási kérelem, ezekre a településekre összpontosít a szolgáltató, tájékoztatták lapunkat tegnap. Természetesen nem csak ezeken a településeken kötik rá a háztartásokat a vezetékes vízhálózatra, más Szatmár megyei településeken is lehet csatlakozni a vízhálózathoz, a kérelem benyújtását követő harminc napon belül tudják az ez irányú igényt kielégíteni.

Az ügymenet szerint a szolgáltatást kérő lakos a község polgármesteri hivatalában ad le kérvényt, amit a hivatal továbbít az Apaserv illetékes osztályára. Ezzel párhuzamosan a kérelmezőnek önerőből kell kiásnia a vízvezeték árkát és a vízaknát. A csatlakozási költségeket ötszáz lejre becsülik az Apaservnél.

A következő három hónapban elvégzett vízbekötési munkálatok nyomán mintegy nyolcszáz Szatmár megyei háztartással több jut majd jó minőségű vezetékes ivóvízhez. A többletfogyasztás ezáltal 4,8 ezer köbméter lesz, a vízszolgáltató sajtószóvivője szerint ez semmiféle problémát nem fog okozni, a rendszerben van elegendő mennyiségű jó minőségű ivóvíz, és a föld alatti természetes víztárolók tartalékai is megfelelőek.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...