Nyomot hagytak az önkéntesek
Utoljára módositva: 2014-05-22 08:50:20

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Szent Pál Önkéntes Központja tegnap az Önkéntesség Országos Hete alkalmából „Boldog önkéntes, színes lenyomattal” nevet viselő akciót szervezett. Az akció keretében hat szatmárnémeti iskola huszonegy fiatalja dolgozott együtt: lefestették a Szent Pál Önkéntes Központ kerítését, futónövényeket ültettek, és felszerelték az ezek növekedéséhez szükséges rácsokat. A tevékenységekben a Gheorghe Dragoş, a George Emil Palade, a Traian Vuia, az Elisa Zamfirescu, a Constantin Brâncuşi és a Ion I. C. Brătianu tanintézmények diákjai vettek részt. A munka befejeztével a diákok mindegyike ott hagyhatta színes lenyomatát az erre a célra felállított falitáblákon. Az ebéd elfogyasztása után szórakoztató játékokban mérhették össze ügyességüket a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...