Nyomot hagytak az önkéntesek
Utoljára módositva: 2014-05-22 08:50:20

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Szent Pál Önkéntes Központja tegnap az Önkéntesség Országos Hete alkalmából „Boldog önkéntes, színes lenyomattal” nevet viselő akciót szervezett. Az akció keretében hat szatmárnémeti iskola huszonegy fiatalja dolgozott együtt: lefestették a Szent Pál Önkéntes Központ kerítését, futónövényeket ültettek, és felszerelték az ezek növekedéséhez szükséges rácsokat. A tevékenységekben a Gheorghe Dragoş, a George Emil Palade, a Traian Vuia, az Elisa Zamfirescu, a Constantin Brâncuşi és a Ion I. C. Brătianu tanintézmények diákjai vettek részt. A munka befejeztével a diákok mindegyike ott hagyhatta színes lenyomatát az erre a célra felállított falitáblákon. Az ebéd elfogyasztása után szórakoztató játékokban mérhették össze ügyességüket a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...