Nyomot hagytak az önkéntesek
Utoljára módositva: 2014-05-22 08:50:20

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Szent Pál Önkéntes Központja tegnap az Önkéntesség Országos Hete alkalmából „Boldog önkéntes, színes lenyomattal” nevet viselő akciót szervezett. Az akció keretében hat szatmárnémeti iskola huszonegy fiatalja dolgozott együtt: lefestették a Szent Pál Önkéntes Központ kerítését, futónövényeket ültettek, és felszerelték az ezek növekedéséhez szükséges rácsokat. A tevékenységekben a Gheorghe Dragoş, a George Emil Palade, a Traian Vuia, az Elisa Zamfirescu, a Constantin Brâncuşi és a Ion I. C. Brătianu tanintézmények diákjai vettek részt. A munka befejeztével a diákok mindegyike ott hagyhatta színes lenyomatát az erre a célra felállított falitáblákon. Az ebéd elfogyasztása után szórakoztató játékokban mérhették össze ügyességüket a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...