Oláh Jani visszatért, cél az élvonal
Utoljára módositva: 2016-01-11 18:22:02

Tizennégy játékos jelent meg a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának idei első edzésén. A visszavágók február 7-én kezdődnek.

Kevesebb mint egy hónapos téli felkészülési időszak kezdődött meg hétfőn a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatánál, ugyanis Nicolae Istrate edző legénysége február 7-én már bajnoki mérkőzést játszik Kolozsváron. A szakvezető azonban bízik abban, hogy legénysége addig kellően felkészül, hiszen a szezont az A-osztály B-csoportjának az élén akarják zárni. „Ez a cél lebeg a szemünk előtt most, a téli felkészülés kezdetén” — nyilatkozta hétfőn Istrate a csapat idei első edzésén. Elmondta, ebben segítséget nyújthat majd a visszatérő Oláh János is, aki a napokban újabb szerződést írhat alá a VSK-val. Szatmárra várták a csapat korábbi játékosát, Devid Muneat is, azonban a nagyváradi kézilabdázó leghamarabb csak nyáron csatlakozhat a kerethez. „Ám úgy gondolom, ha minden a papírforma szerint alakul, és nem követünk el több olyan hibát, mint ősszel Nagyszebenben és Nagyváradon, akkor a táblázat élén zárunk. Igaz, nehéz visszavágó vár ránk, hiszen az éllovas Fogarasi HCM otthonában fogunk játszani, de egy nehéz craiovai mérkőzés is vár ránk. Én megbízom a fiúkban, és ha a klub vezetősége részéről is meglesz a támogatás, akkor szerintem Szatmárnak idén ősztől ismét lehet majd élvonalbeli férfi kézilabdacsapata” — tette hozzá a tréner.

A VSK költségvetése egyébként még nem ismert, ezért Istrate nem is tervezett edzőtábort, csak helyi szinten, többnyire a Both Katalin Sportteremben szervezte az edzéseket és felkészülési mérkőzéseket. Hétfőn tizennégy legény edzett Istrate vezényletével, egyedül Lupşe hiányzott, aki egy sérülés miatt hosszabb időre kidőlt. Ott volt viszont Cioroiu, Pogyină (kapusok) Ungar, Petruş, Mureşan, Varga, Vaştag, Morar, Pop, Alisie, Mateş, Rogoz, Baros, Oláh (mezőnyjátékosok).

A VSK a másodosztályos csoport 2. helyéről várja a visszavágót és három egységnyi a hátránya a 33 pontos Fogarasi HCM mögött.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...