Oláh Jani visszatért, cél az élvonal
Utoljára módositva: 2016-01-11 18:22:02

Tizennégy játékos jelent meg a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának idei első edzésén. A visszavágók február 7-én kezdődnek.

Kevesebb mint egy hónapos téli felkészülési időszak kezdődött meg hétfőn a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatánál, ugyanis Nicolae Istrate edző legénysége február 7-én már bajnoki mérkőzést játszik Kolozsváron. A szakvezető azonban bízik abban, hogy legénysége addig kellően felkészül, hiszen a szezont az A-osztály B-csoportjának az élén akarják zárni. „Ez a cél lebeg a szemünk előtt most, a téli felkészülés kezdetén” — nyilatkozta hétfőn Istrate a csapat idei első edzésén. Elmondta, ebben segítséget nyújthat majd a visszatérő Oláh János is, aki a napokban újabb szerződést írhat alá a VSK-val. Szatmárra várták a csapat korábbi játékosát, Devid Muneat is, azonban a nagyváradi kézilabdázó leghamarabb csak nyáron csatlakozhat a kerethez. „Ám úgy gondolom, ha minden a papírforma szerint alakul, és nem követünk el több olyan hibát, mint ősszel Nagyszebenben és Nagyváradon, akkor a táblázat élén zárunk. Igaz, nehéz visszavágó vár ránk, hiszen az éllovas Fogarasi HCM otthonában fogunk játszani, de egy nehéz craiovai mérkőzés is vár ránk. Én megbízom a fiúkban, és ha a klub vezetősége részéről is meglesz a támogatás, akkor szerintem Szatmárnak idén ősztől ismét lehet majd élvonalbeli férfi kézilabdacsapata” — tette hozzá a tréner.

A VSK költségvetése egyébként még nem ismert, ezért Istrate nem is tervezett edzőtábort, csak helyi szinten, többnyire a Both Katalin Sportteremben szervezte az edzéseket és felkészülési mérkőzéseket. Hétfőn tizennégy legény edzett Istrate vezényletével, egyedül Lupşe hiányzott, aki egy sérülés miatt hosszabb időre kidőlt. Ott volt viszont Cioroiu, Pogyină (kapusok) Ungar, Petruş, Mureşan, Varga, Vaştag, Morar, Pop, Alisie, Mateş, Rogoz, Baros, Oláh (mezőnyjátékosok).

A VSK a másodosztályos csoport 2. helyéről várja a visszavágót és három egységnyi a hátránya a 33 pontos Fogarasi HCM mögött.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...