Olcsóbb autók, mint két éve
Utoljára módositva: 2019-02-11 12:12:15

Nem mentek fel az autóárak Szatmárnémetiben, egyes típusokhoz még olcsóbban is hozzá lehetett jutni az autópiacon, mint korábban.

Jellemzően Audikért és VW Passatokért kértek húsz-harminc százalékkal kevesebbet a tegnapi autópiacon, mint amennyiért két évvel ezelőtt árultak ugyanolyan évjáratú és motorizációjú autókat, de szinte semmilyen gyártmány ára nem nőtt a két évvel ezelőttiekhez képest sem.

Piacolásra a tegnapitól alkalmasabb februári időt el sem lehetett volna képzelni, sütött a nap, nem fújt a szél, és hideg sem volt, a vevők mintegy kétszáz autóból álló kínálatból válogathattak, több mint húsz autó már ott helyben, a piacon gazdára talált. Nem drágított a piacgondnokság sem, eladásra szánt autóval 15 lejért lehet helyet kapni az Amaci úti autópiacon, s ezért a pénzért egész héten a vásártér területén lehet hagyni az új gazdára váró autót. A piac vasárnaponként reggel hat és délután hat között üzemel, hétköznaponként reggel nyolctól délután hatig van nyitva.

Mint ahogy korábban, úgy ez alkalommal is német gyártmányú autókkal volt tele az autópiac, az átlagos trend nem változott: a Volkswagen, a Ford, az Audi, a Škoda, a BMW, a Renault, a Mercedes és a Fiat voltak a legnépszerűbb márkák a szatmárnémeti autópiacon. Ezerötszáz eurónál olcsóbb autóból kettő-három ha volt kint a piacon, ma már német gyártmányú, középkategóriás és nem túl öreg autókat választanak a használt autót vásárolók. Ennek megfelelően a felhozatal több mint nyolcvan százaléka német és megkímélt állapotú autóból állt tegnap.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...