Olcsóbb autók, mint két éve
Utoljára módositva: 2019-02-11 12:12:15

Nem mentek fel az autóárak Szatmárnémetiben, egyes típusokhoz még olcsóbban is hozzá lehetett jutni az autópiacon, mint korábban.

Jellemzően Audikért és VW Passatokért kértek húsz-harminc százalékkal kevesebbet a tegnapi autópiacon, mint amennyiért két évvel ezelőtt árultak ugyanolyan évjáratú és motorizációjú autókat, de szinte semmilyen gyártmány ára nem nőtt a két évvel ezelőttiekhez képest sem.

Piacolásra a tegnapitól alkalmasabb februári időt el sem lehetett volna képzelni, sütött a nap, nem fújt a szél, és hideg sem volt, a vevők mintegy kétszáz autóból álló kínálatból válogathattak, több mint húsz autó már ott helyben, a piacon gazdára talált. Nem drágított a piacgondnokság sem, eladásra szánt autóval 15 lejért lehet helyet kapni az Amaci úti autópiacon, s ezért a pénzért egész héten a vásártér területén lehet hagyni az új gazdára váró autót. A piac vasárnaponként reggel hat és délután hat között üzemel, hétköznaponként reggel nyolctól délután hatig van nyitva.

Mint ahogy korábban, úgy ez alkalommal is német gyártmányú autókkal volt tele az autópiac, az átlagos trend nem változott: a Volkswagen, a Ford, az Audi, a Škoda, a BMW, a Renault, a Mercedes és a Fiat voltak a legnépszerűbb márkák a szatmárnémeti autópiacon. Ezerötszáz eurónál olcsóbb autóból kettő-három ha volt kint a piacon, ma már német gyártmányú, középkategóriás és nem túl öreg autókat választanak a használt autót vásárolók. Ennek megfelelően a felhozatal több mint nyolcvan százaléka német és megkímélt állapotú autóból állt tegnap.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...