Oldtimerek parádéja
Utoljára módositva: 2019-06-06 15:05:59

Június 8-án, szombaton 12 órától ismét csatasorba állnak a korabeli szépségek Szatmárnémetiben, a székesegyház előtt, az immár hatodik Retro Autók Parádéja keretében, amely hazai, magyarországi, lengyelországi és ukrajnai oldtimereket vonultat fel.

A látványos esemény szervezője a Drum Bun Retróautó Klub — amelyet bármennyire meglepő is, Krakkóban alapítottak sok évvel ezelőtt olyan Dacia-tulajdonosok, akik nem csak használati cikként tekintettek a román autóipar strapabíró termékeire, hanem úgy gondolták: az 1300-as és 1310-es, no meg a Sport modellek egy korszak jelképei és szépek is. A klub hazai szervezete 2013-ban alakult meg, s a Szatmárnémeti és Krakkó közötti több mint 500 kilométeres távolság nem jelent akadályt a tagok számára, hogy közös szenvedélyük nyomán szoros baráti kapcsolatot ápoljanak, rendszeres találkozókat, retróautó-parádékat és túrákat szervezzenek. A szatmárnémeti kiállítást követően egy 20 oldtimerből álló konvoj indul romániai körútra a Romania GO Karaván keretében, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet egyrészt az ország szépségeire, látnivalóira, másrészt a Via Carpatica autósztráda megépítésének fontosságára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...