Olimpia: Az első négyben végeznének
Utoljára módositva: 2014-07-15 18:46:46

Kedden sajtótájékoztatót tartott a Szatmárnémeti Olimpia vezetősége. A csapat hamarosan edzőtáborba vonul, majd itthon folytatja felkészülését a második liga 2014-2015-ös idényére.

Az első négy hely egyikének megszerzése a célja az Olimpiának

Egy bő hónapos vakáció után hétfőn egy edzéssel kezdte meg felkészülését a másodosztályos bajnokságra a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata, kedden a szatmári klub vezetősége pedig egy sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a csapat új játékosait, illetve az új szakmai stábot.

Mint ismeretes, a soron következő szezonban az Olimpia edzője Cosmin Bodea lesz, aki játékoskarrierje során a Brassói FC-ben, valamint a Dinamóban fordult meg, edzőként pedig a Marosvásárhelyi ASA, a Turnu Severin és a Brassói FC labdarúgócsapatokat irányította.

A keddi sajtótájékoztatón Bodea mellett részt vett Csík Tibor, az Olimpia eddigi edzője, aki ezentúl műszaki igazgatóként fog tevékenykedni a klubnál, Ioan Dragomir és Ciprian Prodan segédedzők, Daniel Paşca sportigazgató, Dan Băbuţ klubelnök, Ioan Câmpean, a vezetőségi tanács elnöke, Cosmin Iuhas csapatkapitány, valamint az Aradi UTA együttesétől frissen igazolt két játékos, Bogdan Apostu és George Neagu. Az eseményről Ovidiu Suciu kapusedző, valamint a szintén az UTÁ-tól igazolt argentin Maximilian Laso hiányzott. Utóbbi játékos a hét végén érkezik vissza az országba, így jövő héttől csatlakozhat a kerethez.

A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint az Olimpia jövő hét elején vonul edzőtáborba Brassópojánára, ahol a napi edzések mellett két felkészülési mérkőzés (július 26. és 30.) szerepel a klub programjában, az ellenfelek egyelőre ismeretlenek. A táborból augusztus elsején fog visszatérni a csapat, 4-től pedig folytatódik a felkészülés, amelynek keretében újabb négy barátságos mérkőzést (augusztus 9., 13., 16. és 23.) iktatna be a klub vezetősége a Liga 2 2014-2015-ös idényének augusztus 30-i kezdése előtt. Ugyanakkor megemlíthetjük, hogy az Olimpia a Kolozsvári CFR ellen is játszik majd egy barátságos mérkőzést, erre várhatóan szeptember közepén kerülhet sor.

Cosmin Bodea elmondása szerint elsősorban az Olimpia vezetőségének komoly hozzáállása miatt fogadta el a klub felkérését. „Szeretném elnyerni a szurkolók bizalmát, de tisztában vagyok vele, hogy ehhez elengedhetetlenek a jó eredmények” – nyilatkozta az Olimpia új edzője. A klub vezetőségének képviselői ismételten kiemelték, hogy a cél az első négybe kerülés, továbbá a kadett (21 évesek) korosztályos játékosok kinevelése, akik megállják a helyüket az első csapatban.

A játékoskeretet illetően az Olimpia további két-három labdarúgót kíván igazolni, hiszen elképzelhető, hogy Feier, Micaş, Kinczel, Dragoş és Miron is távozni fog a csapattól (utóbbi helyett egy kadett korosztályú kapust fognak hozni a Nagyszalontai Liberty együttesétől), ugyanakkor a kölcsönjátékosok (Ene, Lemac és Zsiga) visszatértek csapataikhoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 25.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...