Olvassunk a szabadban!
Utoljára módositva: 2014-05-12 10:15:06

Az olvasást és a friss levegőn tartózkodást együttesen kívánja népszerűsíteni a napokban újraindított Könyvfészek program.

A Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság által tavaly kitalált program keretében ugyanis a parkban sétálóknak kívánnak lehetőséget nyújtani arra, hogy kellemes körülmények között, a szabad levegőn, kedvükre olvasgassanak, a Könyvfészekben kihelyezett kötetet közül kiválasztva számukra a megfelelőt. A Károlyi-kastély parkján kívül a Román Katona Emlékművének körzetében, valamint a központi szökőkút közelében találják majd a Könyvfészkeket, a május 14-i hivatalos megnyitót követően. Aznap, 13 órától a kastély főbejárata előtt startol ugyanis a projekt, mely egész nyáron tart majd. A Könyvfészkek mindegyikében, 20, illetve 30 kötet található, román, valamint magyar nyelven. Bárki, bármelyik Könyvfészekből szabadon választhat egy könyvet, azt kedve szerint olvashatja, majd pedig az olvasást követően vissza kell tenni az adott kötetet a fészekbe. A szervezők ezúton is szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy aki könyvet szeretne adományozni, megteheti május 12-től a kastély főbejáratánál elhelyezett adománydobozban vagy személyesen a Kulturális és Sportigazgatóság irodájában (Károlyi-kastély, 26-os terem).

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...