Önkénteseket várnak
Utoljára módositva: 2019-06-26 11:08:53

A Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ harmadik alkalommal rendezi meg a július 29. és augusztus 6. közötti időszakban a Carei Fest fesztivált a Károlyi-kastély parkjában.

A fesztivál programjai között megtalálható a második kiadásához érkezett Gyermekek napja (július 29.), a harmadik alkalommal megrendezendő Folklór Fesztivál (augusztus 5–6.) és a 12. alkalommal megrendezésre kerülő AugustFest (július 30.–augusztus 4.).

Ennek kapcsán felhívással élnek: „Amennyiben úgy érzed, érdekelnek egy ilyen fesztivál szervezési háttérmunkái, akkor ne habozz, hiszen részt vehetsz önkéntesként a fesztiválok lebonyolításában. Ha szeretsz kommunikálni, és látni akarod, hogyan is működik a gyakorlatban a rendezvényszervezés, szeretsz csapatban dolgozni, akkor te vagy az ideális jelentkező. Az önkéntességi szándékot július 20-ig a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ irodájában jelezheted, a Károlyi-kastély 10-es termében hétfőtől péntekig a 9–15 óra közötti időszakban, vagy küldhetsz nekünk üzenetet a castelul.karolyi@gmail.com e-mail-címre. Bővebb tájékoztatást a castelul.karolyi@gmail.com címen vagy a 0261.861.481-es telefonszámon lehet igényelni. Kapcsolattartó: Melinda Avârvarei. Siess, a létszám korlátozott!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...