Önvédelmi- és ju-jitsu-tanfolyamot rendezett az Okinawa SK
Utoljára módositva: 2019-10-09 15:40:23

A megyei rendőrség és a kórház, továbbá bántalmazott bántalmazott nőket segítő szervezet, illetve egyéb egyesület és sportklub képviseltette magát azon a tanfolyamon, amit a szatmáriak rendeztek.

Magyarországi és hazai vendégek is részt vettek a Szatmárnémeti Okinawa SK által rendezett edzőtáborban, amely az elmúlt napokban zajlott Lajosmajoron (Baba Novac). A tanfolyammal egybekötött összetartáson több mint ötven karatéka vett részt, az oktatást pedig egy elismert nemzetközi nagymester, shihan Mellik Béla (7. Dan) vezette. Önvédelmi gyakorlatokat mutatott be, továbbá tradicionális ju-jitsut és brazil ju-jitsut oktatott. Munkájában segítették sensei Kovács Imre (3. Dan) ju-jitsu-mester és rendőrségi közelharcoktató, sensei Balogh László (3. Dan ju-jitsu), a hazai közül pedig sensei Alin Marchiș (2. Dan karate), illetve Balogh Zsolt (2. Dan karate).

A vendéglátó Okinawa SK vezetőedzője, Nyesti Csaba (4. Dan karate) lapunknak elmondta, hogy tanfolyamon a Szatmár megyei rendőrség is képviselve volt Felicia Hrihorilșan tiszt révén, míg a Szatmár Megyei Kórháztól dr. Szatmári Annamária volt jelen a lajosmajori eseményen.

Megtisztelték jelenlétükkel az összetartást a nagyszebeni Luthelo Szövetség, a szatmárnémeti Acoperământul Maicii Domnului Egyesület és a G.R.A.A.B. bántalmazott nőket segítő szervezet képviselői is.

„Úgy vélem, hogy ez egy nagyon jóra sikerült edzőtábor volt. Nagyon sok szervezet és egyesület képviseltette magát, sikerült sok klubot mozgósítani és egy igazán nagynevű nagymestert is elhozni közénk, aki színvonalas, nagyon jó hangulatú előadásokon, érthető nyelven oktatott. Szeretnénk jövőre is megrendezni ezt a tábort, és talán hosszabb időszakot szánunk rá, hiszen most sokan jelezték, hogy kevés volt a három nap. Köszönet a mestereknek, a tanítványoknak és szüleiknek, illetve mindazoknak, akik segítettek, hogy fedél alá hozzuk ezt az eseményt” — tette hozzá a karatemester.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. március 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...