Operatív gyűlés Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2019-09-03 08:52:55

Mindössze néhány percre volt szüksége a Nagykároly Helyi Tanács tagjainak ahhoz, hogy a hétfő délre meghirdetett, rendkívüli tanácsülés keretében elfogadják azon napirendi pontokat, melyek tárgyalását előzetesen megejtették.

A helyi költségvetés kiegészítésére vonatkozó határozattervezet mellett zöld utat kapott az a megvalósíthatósági tanulmány is, mely a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal épületében található díszterem vészkijáratának fényjelzéssel történő ellátására vonatkozott.

Ezek mellett a nagykárolyi bölcsőde épületének füstérzékelőkkel, valamint tűzjelző készülékkel való felszereléséről is döntöttek. A rendkívüli gyűlés anyaga között szerepelt az egykori Teremi úti óvoda épületének biztonsági riasztórendszerrel való felszerelése is.

Jóváhagyták a nagykárolyi tanácsosok azt a határozattervezetet is, amely arra a 30 000 lejes kölcsönre vonatkozott, amit a város a frissen létrehozott Carei Trans Bus Kft. számára biztosít. Emellett elfogadták azt a határozattervezetet is, ami 11 gyermek Nagykárolyba szállítását teszi lehetővé. A gyermekek a város közelében található Korparét egyik állattenyésztő farmján élnek, s ahhoz, hogy iskolába járhassanak a helyi önkormányzat buszokat biztosít számukra, így jutnak el majd a jövő héten kezdődő új tanévben a város tanügyi intézményeibe.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...