Órákon keresztül oltották a szőlőskerti háztüzet
Utoljára módositva: 2019-02-12 15:41:53

Kedden kora reggel, pár perccel 7 óra előtt riasztották a nagykárolyi tűzoltókat, mert lángolt a Szőlőskert egyik házának tetőszerkezete.

A helyszínre két, habbal-vízzel oltó autó és 11 tűzoltó érkezett, akiknek sikerült ugyan gyorsan lokalizálni a tüzet és megakadályozni, hogy átterjedjen a szomszédos épületekre, a katlanként égő tűzfészek felszámolása azonban közel három órát vett igénybe — előbb ugyanis meg kellett bontaniuk a tetőszerkezetet borító bádogréteget, mert csak így tudtak hozzáférni a tetőtérhez, ahol az ácsozat, a szigetelés, a fa és nád falburkolat, valamint a manzárd mennyezete égett. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős, hiszen a ház tetőszerkezetének jó része, a manzárd mennyezete, valamint a tetőtérben lévő szobák bútorzata szinte teljesen megsemmisült és az egész épület falai károsodtak. Az elsődleges megállapítások szerint a tüzet az okozta, hogy a mini hőközpont kéménye nem volt megfelelően szigetelve, a hőségtől pedig lángra kaptak a hozzá túl közel elhelyezett gyúlékony anyago.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...