Órákon keresztül oltották a szőlőskerti háztüzet
Utoljára módositva: 2019-02-12 15:41:53

Kedden kora reggel, pár perccel 7 óra előtt riasztották a nagykárolyi tűzoltókat, mert lángolt a Szőlőskert egyik házának tetőszerkezete.

A helyszínre két, habbal-vízzel oltó autó és 11 tűzoltó érkezett, akiknek sikerült ugyan gyorsan lokalizálni a tüzet és megakadályozni, hogy átterjedjen a szomszédos épületekre, a katlanként égő tűzfészek felszámolása azonban közel három órát vett igénybe — előbb ugyanis meg kellett bontaniuk a tetőszerkezetet borító bádogréteget, mert csak így tudtak hozzáférni a tetőtérhez, ahol az ácsozat, a szigetelés, a fa és nád falburkolat, valamint a manzárd mennyezete égett. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős, hiszen a ház tetőszerkezetének jó része, a manzárd mennyezete, valamint a tetőtérben lévő szobák bútorzata szinte teljesen megsemmisült és az egész épület falai károsodtak. Az elsődleges megállapítások szerint a tüzet az okozta, hogy a mini hőközpont kéménye nem volt megfelelően szigetelve, a hőségtől pedig lángra kaptak a hozzá túl közel elhelyezett gyúlékony anyago.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. április 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...