Órákon keresztül oltották a szőlőskerti háztüzet
Utoljára módositva: 2019-02-12 15:41:53

Kedden kora reggel, pár perccel 7 óra előtt riasztották a nagykárolyi tűzoltókat, mert lángolt a Szőlőskert egyik házának tetőszerkezete.

A helyszínre két, habbal-vízzel oltó autó és 11 tűzoltó érkezett, akiknek sikerült ugyan gyorsan lokalizálni a tüzet és megakadályozni, hogy átterjedjen a szomszédos épületekre, a katlanként égő tűzfészek felszámolása azonban közel három órát vett igénybe — előbb ugyanis meg kellett bontaniuk a tetőszerkezetet borító bádogréteget, mert csak így tudtak hozzáférni a tetőtérhez, ahol az ácsozat, a szigetelés, a fa és nád falburkolat, valamint a manzárd mennyezete égett. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős, hiszen a ház tetőszerkezetének jó része, a manzárd mennyezete, valamint a tetőtérben lévő szobák bútorzata szinte teljesen megsemmisült és az egész épület falai károsodtak. Az elsődleges megállapítások szerint a tüzet az okozta, hogy a mini hőközpont kéménye nem volt megfelelően szigetelve, a hőségtől pedig lángra kaptak a hozzá túl közel elhelyezett gyúlékony anyago.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 21:10
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...