Orban: Dragnea napjai „meg vannak számlálva”
Utoljára módositva: 2018-07-13 20:19:51

Meggyőződése, hogy Dragnea napjai „meg vannak számlálva”, ugyanis egyre több szociáldemokrata párttag távolodik el tőle, és nem fogják követni őt, nyilatkozta csütörtökön Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke.

„Meggyőződésem, hogy Dragnea napjai meg vannak számlálva, a Szociáldemokrata Pártban (PSD) olyan a hangulat, hogy amint Dragnea egyre irracionálisabbá válik, egyre agresszívabb, egyre abszurdabb nyilatkozatokat tesz, egyre több szociáldemokrata párttag távolodik el tőle, és nem fogják követni őrült lépéseit. Az, hogy továbbra is felfüggesztenék az államfőt, miközben semmilyen alkotmányos indokuk nincs, lerántja a leplet Dragnea igazi tervéről. Egyszerű a terv: szeretné megkaparintani az ügyészségeket, a hírszerző szolgálatokat, mert ez a harc nyitja. (…) Alapvető célja az államfő felfüggesztése, hogy időközben kinevezze hűséges embereit az ügyészségek, szolgálatok élére, és kihirdesse az igazságügyi törvényeket, esetleg a Büntető törvénykönyvet és a Büntetőeljárási törvénykönyvet is” — nyilatkozta Orban a Realitatea televízió műsorában. Orban azt állította, hogy másfél hónapja álhírek áradatával kell szembesülnie, amelyeket a PSD terjeszt, egy „kétségbeesett PSD”, mert jelen pillanatban fej-fej mellett haladnak a közvélemény-kutatások során.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...