Óriási az érdeklődés, gyorsan apad a keret
Utoljára módositva: 2019-05-24 19:45:27

Péntek  reggel indult el a háztartási gépek roncsprogramjának második kiadása, melyre idén 40 millió lejt szánt a kormány, s bár ez az összeg a tavalyi duplája, tegnap 15 óráig a keret több mint 65%-a el is fogyott a másodpercenként történő sűrű igényléseknek köszönhetően.

Akik nem akarnak lemaradni, talán még a mai napon is eséllyel indulhatnak az akár 500 lejes értékjegyek igényléséért, viszont tény, hogy nagy az érdeklődés a voucherek iránt.

A roncsprogramra a környezetvédelmi alap holnapján lehet jelentkezni, a https://solicitant.afm.ro/pf/InscrierePF weboldalon, ahol beindulása óta folyamatosan frissül a rendelkezésre álló keret aktuális összege is.

A környezetvédelmi minisztérium által közzétett útmutató szerint idén mosogatógépet és televíziót is lehet vásárolni a háztartási gépek roncsprogramja keretében. A roncsautóprogram mintájára kidolgozott kezdeményezés révén az érdekeltek idén is értékutalványra válthatják régi típusú háztartási eszközeiket, és az így kapott vouchert energiatakarékos gépek vásárlására használhatják fel.

A programra való jelentkezés során, a szükséges adatok kitöltése után a voucher értékét is kiválaszthatja a jelentkező, annak függvényében, milyen háztartási gépet kíván leadni az új megvásárlása előtt.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 29.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...