Örömteli találkozás az igazi Mikulással
Utoljára módositva: 2017-12-06 17:41:14

Az eddigi évek hagyományaihoz híven idén is eljött a Mikulás a Hám János Óvoda gyermekeihez.

Szerda reggel, amikor a gyermekek megérkeztek, örömmel fedezték fel az épület lépcsőin felfelé vezető fehér lábnyomokat, így hamar rájöttek, hogy bizony a Mikulás már bent várja őket. A díszteremben egy kényelmes fotelben üldögélt a régen várt vendég, körülötte rengeteg ajándékszatyorral, amelyekből mindegyik óvodás kapott. A szüleiket kézen fogva egészen hosszú sort alkottak a gyermekek, hiszen senki nem akart volna lemaradni az igazi Mikulással való találkozásról. Összesen 183 óvodás és 31 előkészítő osztályos gyerek kapott ajándékot. Természetesen, akik bátrabbak voltak, vagy az izgalomtól nem csuklott el a hangjuk, verset is szavaltak a télapónak. Lieb Andrea óvodavezető elmondta, hogy minden évben nagyon várják a gyerekek a Mikulást, sokan tényleg készülnek is rá, versekkel, énekekkel. Ugyanakkor a decemberi hónapban az óvoda gyermekei nem csak kapják az ajándékot, hanem ők maguk is adakoznak, így idén is sort kerítenek a Gyerekek a gyerekekért akcióra, amelynek keretében hátrányos helyzetű társaikat fogják megajándékozni egy cipősdoboznyi szeretettel. Továbbá a decemberi hónapban elkészülnek a gyermekek adventi koszorúi is, sok csoport már el is készítette ezeket, de lesz egy közös együttlét a szülőkkel is, ahol óvónők, gyerekek és szülők együtt töltenek el egy ünnepi délutánt az óvodában. Még karácsony előtt az óvodások megkántálják a püspök atyát és az Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum munkaközösségét, sőt ugyancsak a decemberi hónapban, egészen pontosan 14-én tartják meg a tavaly is nagy sikernek örvendett karácsonyi bazárt az iskola sportudvarán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...