Őrületes zumba-parti
Utoljára módositva: 2014-09-22 10:40:04

A The Brutez duó tartott mesterkurzust Szatmárnémetiben, a kaliforniai fiúk zumba óráján több mint százan vettek részt és mosolyogva teljesítették az izmokat próbáló gyakorlatokat.

 

Nagy érdeklődés övezte a szombati őrületes zumba partit az Aquastar Aquaparkban

Szombat délután a megyeközpontbeli Aquastar Aquapark edzőterme megtelt a Zumba Fitness-t űző több mint száz személlyel, akik Szatmár megyén kívül többek között Nagyváradról, Nagybányáról, Bukarestből, Kolozsvárról és az országhatáron túlról érkeztek, hogy részesei lehessenek annak a Masterclassnak, melyet két kaliforniai „brutális” Zumba Fitness presenter, Rucky RuKus McKinley & Andrew Dance Fever Jones — ők alkotják a híres „The Brutez” duót — tartott. A rendezvény Mezei Schvarczkopf Beáta zumba-oktató szervezésében valósult meg. A kétórás zumbaőrület a szervező bemelegítő gyakorlataival vette kezdetét, majd a bukaresti edzőnők, Adela Iacob, Alina Duma Zumba és Irina Preda vezetésével folytatódott. A hangulat már a lányok által vezetett gyakorlatok során is kiváló volt, ám a The Brutez duó színre lépése „felrobbantotta a házat” s elkezdődött a tökéletes alakkal rendelkező kaliforniai fiúk által irányított zumba óra. A fárasztó, izmokat próbáló gyakorlatokat azonban minden résztvevő igyekezett legjobb tudása szerint elvégezni.

Kőkemény, ám mosolyt fakasztó masterclass volt Szatmárnémetiben a The Brutez vezetésével

Az izzasztó gyakorlatsorozatok elvégzése során a mosoly nem hiányzott a résztvevők ajkáról, ugyanis a srácok közvetlenül minden zumbázóhoz odamentek, s rámosolyogtak, így próbálva jobb teljesítményre sarkallni őket. Az őrületes hangulat a masterclass végén sem tompult, hiszen a duó tagjai a szervezőtől egy tortát és szuvenírt kaptak ajándékba, s egy születésnapos klubtag felköszöntésére is sor került. A látszólag „brutális” fiúk vezényletével felköszöntötték a szülinapost, aki meghatódott s biztosra vehetően egyik legemlékezetesebb szülinapját ünnepelhette. A fiúk kedvesen köszöntötték a masterclasson résztvevőket, elmondva, hogy nagyon meghatódtak a tapasztalt kedvességtől és az ajándékoktól, ám ők „brutálisak”, így ők nem sírhatnak, nem érzékenyülhetnek el. A csoportkép és vidám hangulatú fotózkodást követően az est medencepartival ért véget.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...