Őrületes zumba-parti
Utoljára módositva: 2014-09-22 10:40:04

A The Brutez duó tartott mesterkurzust Szatmárnémetiben, a kaliforniai fiúk zumba óráján több mint százan vettek részt és mosolyogva teljesítették az izmokat próbáló gyakorlatokat.

 

Nagy érdeklődés övezte a szombati őrületes zumba partit az Aquastar Aquaparkban

Szombat délután a megyeközpontbeli Aquastar Aquapark edzőterme megtelt a Zumba Fitness-t űző több mint száz személlyel, akik Szatmár megyén kívül többek között Nagyváradról, Nagybányáról, Bukarestből, Kolozsvárról és az országhatáron túlról érkeztek, hogy részesei lehessenek annak a Masterclassnak, melyet két kaliforniai „brutális” Zumba Fitness presenter, Rucky RuKus McKinley & Andrew Dance Fever Jones — ők alkotják a híres „The Brutez” duót — tartott. A rendezvény Mezei Schvarczkopf Beáta zumba-oktató szervezésében valósult meg. A kétórás zumbaőrület a szervező bemelegítő gyakorlataival vette kezdetét, majd a bukaresti edzőnők, Adela Iacob, Alina Duma Zumba és Irina Preda vezetésével folytatódott. A hangulat már a lányok által vezetett gyakorlatok során is kiváló volt, ám a The Brutez duó színre lépése „felrobbantotta a házat” s elkezdődött a tökéletes alakkal rendelkező kaliforniai fiúk által irányított zumba óra. A fárasztó, izmokat próbáló gyakorlatokat azonban minden résztvevő igyekezett legjobb tudása szerint elvégezni.

Kőkemény, ám mosolyt fakasztó masterclass volt Szatmárnémetiben a The Brutez vezetésével

Az izzasztó gyakorlatsorozatok elvégzése során a mosoly nem hiányzott a résztvevők ajkáról, ugyanis a srácok közvetlenül minden zumbázóhoz odamentek, s rámosolyogtak, így próbálva jobb teljesítményre sarkallni őket. Az őrületes hangulat a masterclass végén sem tompult, hiszen a duó tagjai a szervezőtől egy tortát és szuvenírt kaptak ajándékba, s egy születésnapos klubtag felköszöntésére is sor került. A látszólag „brutális” fiúk vezényletével felköszöntötték a szülinapost, aki meghatódott s biztosra vehetően egyik legemlékezetesebb szülinapját ünnepelhette. A fiúk kedvesen köszöntötték a masterclasson résztvevőket, elmondva, hogy nagyon meghatódtak a tapasztalt kedvességtől és az ajándékoktól, ám ők „brutálisak”, így ők nem sírhatnak, nem érzékenyülhetnek el. A csoportkép és vidám hangulatú fotózkodást követően az est medencepartival ért véget.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...