Őrületes zumba-parti
Utoljára módositva: 2014-09-22 10:40:04

A The Brutez duó tartott mesterkurzust Szatmárnémetiben, a kaliforniai fiúk zumba óráján több mint százan vettek részt és mosolyogva teljesítették az izmokat próbáló gyakorlatokat.

 

Nagy érdeklődés övezte a szombati őrületes zumba partit az Aquastar Aquaparkban

Szombat délután a megyeközpontbeli Aquastar Aquapark edzőterme megtelt a Zumba Fitness-t űző több mint száz személlyel, akik Szatmár megyén kívül többek között Nagyváradról, Nagybányáról, Bukarestből, Kolozsvárról és az országhatáron túlról érkeztek, hogy részesei lehessenek annak a Masterclassnak, melyet két kaliforniai „brutális” Zumba Fitness presenter, Rucky RuKus McKinley & Andrew Dance Fever Jones — ők alkotják a híres „The Brutez” duót — tartott. A rendezvény Mezei Schvarczkopf Beáta zumba-oktató szervezésében valósult meg. A kétórás zumbaőrület a szervező bemelegítő gyakorlataival vette kezdetét, majd a bukaresti edzőnők, Adela Iacob, Alina Duma Zumba és Irina Preda vezetésével folytatódott. A hangulat már a lányok által vezetett gyakorlatok során is kiváló volt, ám a The Brutez duó színre lépése „felrobbantotta a házat” s elkezdődött a tökéletes alakkal rendelkező kaliforniai fiúk által irányított zumba óra. A fárasztó, izmokat próbáló gyakorlatokat azonban minden résztvevő igyekezett legjobb tudása szerint elvégezni.

Kőkemény, ám mosolyt fakasztó masterclass volt Szatmárnémetiben a The Brutez vezetésével

Az izzasztó gyakorlatsorozatok elvégzése során a mosoly nem hiányzott a résztvevők ajkáról, ugyanis a srácok közvetlenül minden zumbázóhoz odamentek, s rámosolyogtak, így próbálva jobb teljesítményre sarkallni őket. Az őrületes hangulat a masterclass végén sem tompult, hiszen a duó tagjai a szervezőtől egy tortát és szuvenírt kaptak ajándékba, s egy születésnapos klubtag felköszöntésére is sor került. A látszólag „brutális” fiúk vezényletével felköszöntötték a szülinapost, aki meghatódott s biztosra vehetően egyik legemlékezetesebb szülinapját ünnepelhette. A fiúk kedvesen köszöntötték a masterclasson résztvevőket, elmondva, hogy nagyon meghatódtak a tapasztalt kedvességtől és az ajándékoktól, ám ők „brutálisak”, így ők nem sírhatnak, nem érzékenyülhetnek el. A csoportkép és vidám hangulatú fotózkodást követően az est medencepartival ért véget.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...