Őrületes zumba-parti
Utoljára módositva: 2014-09-22 10:40:04

A The Brutez duó tartott mesterkurzust Szatmárnémetiben, a kaliforniai fiúk zumba óráján több mint százan vettek részt és mosolyogva teljesítették az izmokat próbáló gyakorlatokat.

 

Nagy érdeklődés övezte a szombati őrületes zumba partit az Aquastar Aquaparkban

Szombat délután a megyeközpontbeli Aquastar Aquapark edzőterme megtelt a Zumba Fitness-t űző több mint száz személlyel, akik Szatmár megyén kívül többek között Nagyváradról, Nagybányáról, Bukarestből, Kolozsvárról és az országhatáron túlról érkeztek, hogy részesei lehessenek annak a Masterclassnak, melyet két kaliforniai „brutális” Zumba Fitness presenter, Rucky RuKus McKinley & Andrew Dance Fever Jones — ők alkotják a híres „The Brutez” duót — tartott. A rendezvény Mezei Schvarczkopf Beáta zumba-oktató szervezésében valósult meg. A kétórás zumbaőrület a szervező bemelegítő gyakorlataival vette kezdetét, majd a bukaresti edzőnők, Adela Iacob, Alina Duma Zumba és Irina Preda vezetésével folytatódott. A hangulat már a lányok által vezetett gyakorlatok során is kiváló volt, ám a The Brutez duó színre lépése „felrobbantotta a házat” s elkezdődött a tökéletes alakkal rendelkező kaliforniai fiúk által irányított zumba óra. A fárasztó, izmokat próbáló gyakorlatokat azonban minden résztvevő igyekezett legjobb tudása szerint elvégezni.

Kőkemény, ám mosolyt fakasztó masterclass volt Szatmárnémetiben a The Brutez vezetésével

Az izzasztó gyakorlatsorozatok elvégzése során a mosoly nem hiányzott a résztvevők ajkáról, ugyanis a srácok közvetlenül minden zumbázóhoz odamentek, s rámosolyogtak, így próbálva jobb teljesítményre sarkallni őket. Az őrületes hangulat a masterclass végén sem tompult, hiszen a duó tagjai a szervezőtől egy tortát és szuvenírt kaptak ajándékba, s egy születésnapos klubtag felköszöntésére is sor került. A látszólag „brutális” fiúk vezényletével felköszöntötték a szülinapost, aki meghatódott s biztosra vehetően egyik legemlékezetesebb szülinapját ünnepelhette. A fiúk kedvesen köszöntötték a masterclasson résztvevőket, elmondva, hogy nagyon meghatódtak a tapasztalt kedvességtől és az ajándékoktól, ám ők „brutálisak”, így ők nem sírhatnak, nem érzékenyülhetnek el. A csoportkép és vidám hangulatú fotózkodást követően az est medencepartival ért véget.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...