Összedőlt a fúrótorony
Utoljára módositva: 2017-12-21 12:52:00

Nem bírta tovább a rendkívül magas hőséget a nagymajtényi földgázszonda tornya, és összedőlt, még több fejtörést okozva a katasztrófavédelmiseknek és a Kanadából kedden érkezett szakembereknek.

Mint azt a terepszemlét és többórás szakmai megbeszélést követő sajtótájékoztatójukon hangsúlyozták: elsődleges feladatuk most egyrészt a folyamatos égés felügyelet alatti biztosítása, másrészt a kiáramló gáz nyomásának csökkentése — ez utóbbit azonban nagyon nehezítik az összedőlt torony kútba hullott darabjai, melyek szinte teljesen elzárják a rálátást a kútfőre. Az oltási és utóoltási művelet logisztikájának kidolgozása mellett a szakértők tegnap a vízügyi és vízgazdálkodási hivatal vezetőségével is tárgyaltak a tűz majdani eloltásakor szükséges, óriási vízmennyiség biztosítása érdekében, a hatalmas víztartályok és a műveletekhez szükséges úgynevezett „nehézfelszerelés” a napokban érkezik meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...