Összeférhetetlen a polgármester
Utoljára módositva: 2017-12-07 18:09:39

Szatmár megye egyik legfajsúlyosabbnak számító szociáldemokrata polgármestere, a Ráksa községet vezető Toma Betea érdekkonfliktusba keveredett, önkormányzati vezetőként ugyanis bérleti szerződést között azzal a Betea T. Vasile Florin magánvállalkozóval, aki nem más, mint saját fia — adta hírül közleményében az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI).

Toma Betea negyedik polgármesteri mandátumát tölti: nyolc évig Avasújváros községet igazgatta, majd Ráksa különválását követően annak lett a polgármestere, s nem mellékesen megyei szinten a Szociáldemokrata Párt történelmének legmagasabb százalékarányát érte el sorozatosan a helyhatósági választásokon. Országos „hírnévre” mégsem ezzel tett szert két alkalommal is, hanem azzal, hogy a megye egyik leggazdagabb településén kétemeletes, ultramodern és a legapróbb részletekig luxus esküvői termet (kultúrházat) építtetett, illetve leánya 2009-es esküvőjével, amelyen 4000 fős násznépet látott vendégül, a nagykoma pedig Mircea Geoană akkori országos PSD-elnök volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...