Összeférhetetlen volt Ştef
Utoljára módositva: 2016-02-03 10:13:43

Megalapozatlannak tartja az ítéletet Adrian Ştef

A Bukaresti Fellebbviteli Bíróság tegnapi döntésének értelmében helytálló az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) 2014. márciusi határozata, mely szerint Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke hivatalával összeegyeztethetetlen tevékenységeket folytatott 2008–2012 között — a megyei tanács élén betöltött tisztségével párhuzamosan vállalkozói tevékenységet is folytatott egy cég adminisztrátoraként, valamint magánvállalkozóként is. A vádakat tagadó Ştef az ANI határozatát tavaly novemberben támadta meg bírósági úton, ám úgy tűnik, tegnap a bírák nem hoztak számára kedvező ítéletet.

A megyei tanács elnöke lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében úgy fogalmazott: megalapozatlannak és törvénytelennek tartja a táblabíróság döntését és fellebbezni fog ellene. „Véleményem szerint az ANI határozata meghozatalakor olyan eseményeket vizsgált, melyek a tevékenységét szabályozó 2010/176-os törvény életbelépése előtt történtek meg. Az ügy tétje nem az én közigazgatási értelemben vett összeférhetetlenségem, a fellebbezés azt a módot kritizálja, amellyel esetemben az ANI a törvényt alkalmazta” — olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...