Összeférhetetlen volt Ştef
Utoljára módositva: 2016-02-03 10:13:43

Megalapozatlannak tartja az ítéletet Adrian Ştef

A Bukaresti Fellebbviteli Bíróság tegnapi döntésének értelmében helytálló az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) 2014. márciusi határozata, mely szerint Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke hivatalával összeegyeztethetetlen tevékenységeket folytatott 2008–2012 között — a megyei tanács élén betöltött tisztségével párhuzamosan vállalkozói tevékenységet is folytatott egy cég adminisztrátoraként, valamint magánvállalkozóként is. A vádakat tagadó Ştef az ANI határozatát tavaly novemberben támadta meg bírósági úton, ám úgy tűnik, tegnap a bírák nem hoztak számára kedvező ítéletet.

A megyei tanács elnöke lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében úgy fogalmazott: megalapozatlannak és törvénytelennek tartja a táblabíróság döntését és fellebbezni fog ellene. „Véleményem szerint az ANI határozata meghozatalakor olyan eseményeket vizsgált, melyek a tevékenységét szabályozó 2010/176-os törvény életbelépése előtt történtek meg. Az ügy tétje nem az én közigazgatási értelemben vett összeférhetetlenségem, a fellebbezés azt a módot kritizálja, amellyel esetemben az ANI a törvényt alkalmazta” — olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...