Összesen 2055 lej fegyelmi büntetést osztott ki az AJF
Utoljára módositva: 2019-05-08 17:28:20

Négy mérkőzés eredménye dőlt el zöldasztalnál kedd késő délután a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottságának az ülésén.

Igaz, egyik esetben sem született meglepetés, ugyanis olyan Liga 4-es és Liga 5-ös csapatok büntetéséről kellett dönteni, akik nem jelentek meg a kitűzött bajnoki meccseken. Így a Liga 4-ben a Kismajtényi Crasna – Óvári Someşul és a Lázári Voinţa – Egri Sasok meccseken, illetve a Liga 5-ös Kökényesdi Ugocsa – Erdődi Cetate mérkőzésen a házigazdák kaptak 3 pontot, míg a hiányzó negyedosztályos vendégeknek egyenként 400 lejes bírságot, az ötödosztályos hiányzónak pedig 300 lejes büntetést szabott ki az AJF. A Szopori Dacia – Újmárnai Platanul találkozót kérésre Újmárnában rendezték volna, de oda nem utazott el a szopori csapat, ezért a Platanul zöldasztalnál nyert 3–0-ra és kapja a 3 pontot, míg a Daciának 300 lej büntetést kell kifizetni.

A Szamosdobi Voinţa – Bábcai Voinţa negyedik vonalbeli találkozón a vendégek küldötte, Vasile Șimoncát büntette a bíró, és sportszerűtlen magatartás miatt kiküldte a pályáról. Az AJF is bírságolta: egy fordulóra eltiltották, és 300 lej bírságot szabtak ki rá.

A Csanálosi Kneho sem úszta meg büntetlenül, miután az egyik szurkolója sörös dobozt dobott a pályára az Érkávási Olimpia elleni Liga 5-ös bajnoki találkozón. Az írásos figyelmeztetés mellett 200 lej büntetést is kiszabtak a klubra.

A Piskolti Unirea játékosának, Cosmin Bodeának is lesz ideje átgondolni, hogy a sportszerűtlen viselkedés súlyos büntetésekkel jár: a Nagykárolyi VSK Victoria elleni hazai Liga 4-es bajnokin a bírók személyét sértő kifejezések használata miatt lett kiállítva, viszont a játékos utána sem csillapodott. 4 fordulóra lett eltiltva, továbbá 75 lej bírságot kell kifizetnie.

1 forduló eltiltás + 20 lej bírság: Lakatos Tibor (Pusztadaróci Recolta), Varga Levente (Sárközújlaki AS), Kiss József (Halmi Speranța), Kenderes Ferenc (Börvelyi Stăruința).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...