Oszlopdöntős hétvége
Utoljára módositva: 2017-07-11 09:30:10

Három balesetnek is egy-egy villanyoszlop látta a kárát a hétvégén.

Szombaton hajnalban jelezték az avasfelsőfalui rendőröknek, hogy a kisváros 1 Iunie utcájában villanyoszlopnak csapódott egy gépkocsi — mint kiderült, egy 23 éves avasújfalui fiatalember veszítette el uralmát járműve felett és ment neki az ártatlan póznának, részben kidöntve azt, ugyanis alaposan felöntött a garatra: leheletében 0,89 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda. Teljesen józan, de teljesen figyelmetlen is volt az a magyarországi gépkocsivezető, aki vasárnap este pár perccel 21 óra előtt hajtott végig Lázárin, és a Kissár felé vezető út kereszteződéséhez érve nem adta meg a kötelező elsőbbséget az ott szabályosan közlekedő autónak, amelyet egy nő vezetett. Az ütközés következtében a vétlen jármű az árokba csúszott, majd egy villanyoszlopnak csapódott — vezetőjét és utasát orvosi ellátásra a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. Alig pár perccel később újabb balesethez riasztották a közlekedésrendészeket: Ombodon akart elindulni és balra kanyarodni az út szélén leparkolt Dacia Logannal egy 42 éves nő — ám manőver közben nem vette észre az úton szabályosan haladó Volkswagent, amelyet egy 23 éves szatmárpálfalvai fiatalember vezetett, aki már nem tudta elkerülni az ütközést, és nekirohant a Logannak. A „derékban” elkapott járművet az ütközés intenzitása egy beton villanyoszlopnak csapta, a benne ülő nőt és leányát könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Nem volt ennyire szerencsés az a 49 éves, nagykárolyi illetőségű férfi, aki július 8-án délelőtt motorkerékpáron robogott Mezőfényről Csanálosra, ám adott pillanatban a felelőtlen vezetés miatt elveszítette uralmát a motor fölött és felborult — a férfit nagyon súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

Egy nap, három ház

 

A szamosborhídi rendőrök azonosították azt a háromtagú, egy 19 és két 16 éves Szilágy megyei személyből álló lánybandát, akik július 9-én, vasárnap indultak portyára Mogyoróson, és kihasználva a csak kilincsre, de nem kulcsra zárt kapukat, házajtókat, három magánházba is behatoltak, ahonnan összesen 5400 lejnyi készpénzt loptak el. Mivel feltételezhető, hogy a hölgyeknek nem ez volt az első akciójuk, a rendőrség mindkét megyére kiterjedő nyomozásba kezdett teljes bűnlajstromuk felderítése érdekében.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...