Oszlopdöntős hétvége
Utoljára módositva: 2017-07-11 09:30:10

Három balesetnek is egy-egy villanyoszlop látta a kárát a hétvégén.

Szombaton hajnalban jelezték az avasfelsőfalui rendőröknek, hogy a kisváros 1 Iunie utcájában villanyoszlopnak csapódott egy gépkocsi — mint kiderült, egy 23 éves avasújfalui fiatalember veszítette el uralmát járműve felett és ment neki az ártatlan póznának, részben kidöntve azt, ugyanis alaposan felöntött a garatra: leheletében 0,89 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda. Teljesen józan, de teljesen figyelmetlen is volt az a magyarországi gépkocsivezető, aki vasárnap este pár perccel 21 óra előtt hajtott végig Lázárin, és a Kissár felé vezető út kereszteződéséhez érve nem adta meg a kötelező elsőbbséget az ott szabályosan közlekedő autónak, amelyet egy nő vezetett. Az ütközés következtében a vétlen jármű az árokba csúszott, majd egy villanyoszlopnak csapódott — vezetőjét és utasát orvosi ellátásra a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. Alig pár perccel később újabb balesethez riasztották a közlekedésrendészeket: Ombodon akart elindulni és balra kanyarodni az út szélén leparkolt Dacia Logannal egy 42 éves nő — ám manőver közben nem vette észre az úton szabályosan haladó Volkswagent, amelyet egy 23 éves szatmárpálfalvai fiatalember vezetett, aki már nem tudta elkerülni az ütközést, és nekirohant a Logannak. A „derékban” elkapott járművet az ütközés intenzitása egy beton villanyoszlopnak csapta, a benne ülő nőt és leányát könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Nem volt ennyire szerencsés az a 49 éves, nagykárolyi illetőségű férfi, aki július 8-án délelőtt motorkerékpáron robogott Mezőfényről Csanálosra, ám adott pillanatban a felelőtlen vezetés miatt elveszítette uralmát a motor fölött és felborult — a férfit nagyon súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

Egy nap, három ház

 

A szamosborhídi rendőrök azonosították azt a háromtagú, egy 19 és két 16 éves Szilágy megyei személyből álló lánybandát, akik július 9-én, vasárnap indultak portyára Mogyoróson, és kihasználva a csak kilincsre, de nem kulcsra zárt kapukat, házajtókat, három magánházba is behatoltak, ahonnan összesen 5400 lejnyi készpénzt loptak el. Mivel feltételezhető, hogy a hölgyeknek nem ez volt az első akciójuk, a rendőrség mindkét megyére kiterjedő nyomozásba kezdett teljes bűnlajstromuk felderítése érdekében.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...