Ötezer eurót oszt az Aushopping
Utoljára módositva: 2019-11-15 14:08:12

 

Tartja a szavát a szatmárnémeti Károlyi úti Auchan mellett megépült Aushopping proménade mall üzemeltetője, és aktív részt vállal a megyeszékhelyi közéletből: közösségi finanszírozási programot hirdetett.

November huszadikán éjfélig pályázhatnak iskolák, óvodák, egyesületek, alapítványok, önkéntes csoportok és lakóközösségek olyan elképzelésekkel, amik egy kisebb vagy nagyobb közösség számára bírnak fontossággal. Viszonylagos szabad kezet biztosít az elképzeléseket illetően az Aushopping, pontosabb kikötése nincs annak, miről szólhatnak ezek a civil, közösségi projektek, kapcsolódhatnak sporthoz, oktatáshoz, kultúrához, lehetnek ifjúsági vagy szabadidő-eltöltéshez kötődő tervek. Ötezer eurót szán erre a projektjére az Aushopping, öt pályázó kaphat egyenként ezer eurót, hogy megvalósítsa, amit eltervezett, valamelyik igazán kiemelkedő és a kereskedelmi központ által is érdekesnek, fontosnak és valóban közérdekűnek tartott elképzelés pedig további ezer eurót kap a megvalósulás érdekében. Ha irodai munkára van szüksége valamelyik versenybe szálló csoportnak, a mall ezt is biztosítja számára. A versenyben az Aushopping partnere a Felkérés Cselekvésre Egyesület.

Részletekkel a közösségi versennyel kapcsolatban az Aushopping weboldala szolgál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...