Óvatosan a lakásvásárlással!
Utoljára módositva: 2019-08-02 11:03:42

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal felhívja a városban — vagy akár máshol — lakást, házat vagy telket vásárlók figyelmét arra, hogy figyeljenek oda az apró részletekre is.

Akár az önkormányzatnál is érdeklődjenek ezeknek a jogi helyzetéről, és ne essenek önmagukat ingatlanbefektetőnek nevező egyének, cégek csapdáiba. Ne adjanak előleget, és ne kössenek szerződést, ameddig meg nem bizonyosodnak arról, hogy az eladók betartották az építkezési engedélyben leírtakat, valóban az épült, ami az építkezési engedélyben szerepelt, az önkormányzat arra illetékes szakemberei pedig átvették-e az elvégzett munkát.

Legutóbb egy, a Dreptăţii utcában „fejlesztő” üzletember ingatlanja nem lett átvéve, mert eredetileg két családi ház építésére kért és kapott engedélyt, ehhez képest tizenkét darab apartmant épített és kínált megvételre ott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...