Óz, a csodák csodája
Utoljára módositva: 2014-06-24 09:25:51

Zenés mesejátékot adott elő a mezőfényi Lila fecskék színjátszó csoport a helyi kultúrotthonban.

 

Vasárnap délután ismét vidám előadásra gyűltek össze a mezőfényiek: a helyi kultúrotthonban került sor a helyi gyermekszínjátszó-csoport legújabb előadására. A Lila fecskék ezúttal Óz, a csodák csodája című zenés mesejátékot mutatták be. A 18 tagú színjátszó csoportot Tempfli Katalin készítette fel az előadásra, a gyerekek pedig már hetek óta lelkesen készültek az előadásra, így méltán kiérdemelték az előadást záró vastapsot a közönség részéről. „Nagy izgalommal várták már a tanítványaim a mai bemutatót. Óz, a csodák csodája a fényi színpadot betöltötte, és a közönség vastapsából ítélve csodálatos fogadtatásra lelt. Annyira természetesen játszottak a gyerekek, hogy még magam is meglepődtem. Sok próbát igénylő darabot adtunk elő, a zenei betétdalok pluszfeladatot is jelentettek, de ezek a dalok és különféle hangeffektusok tették még színesebbé a mesét. Köszönet a zenei, stúdió- és hangtechnikai munkálatokért Orosz Robinak, aki maximális odafigyeléssel, már-már csapattársként dolgozott velünk, értünk” — összegzett az előadás végén Tempfli Katalin, aki szerint igenis fontos a közösségi élet felpezsdítése. „Lassú és nehézkes folyamat a sokéves mulasztás pótlása a közösségi, kulturális életünkben. Nem csak a színpadra kell életet vinni, a nézőteret is be kell tölteni. A kulturális életet felpezsdíteni csak példamutatással lehet, minden pedagógus, aki valóban hivatásának érzi közössége szolgálatát, első sorból kellene nézzen minden előadást, és bátorítani azokat, akik életet visznek a kultúra házába. Köszönet a sok jó szellemiségű segítőnek, akikből azért bőven akad” — tette hozzá.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...