Papp Gábor új regénye
Utoljára módositva: 2019-04-24 15:21:47

Megjelent Papp Gábor új regénye, az Orinoco-művelet. A történet a már korábban megírt Veszélyes küldetés című regényének a folytatása. Az új regényről így ír a szerző: „Amikor a titkosügynököt tízezer kilométer választja el a szeretteitől, a hazájától, barátaitól, és ő ott, az idegenben küldetést teljesít, mondhatjuk, hogy nem érzi magát a legnagyobb komfortban.
Minden oldalból leselkedik rá a veszély, és ha képes uralkodni magán, nagy esélye van a hazatérésre. Baróti István őrnagy azt a feladatot kapta, hogy férkőzzön be egy hírhedt drogkartellbe, akinek a főnöke társa volt Pablo Escobarnak…” Erről szól ez a könyv, amellyel Papp Gábor az elvesztett barátainak állít emléket, azzal a megjegyzéssel, hogy az egész csoportból mára ketten maradtak… Papp Gábor 1952. február 15-én született Szatmárhegyen. Hosszú ideig dolgozott a román hadseregben, a felderítőknél. Az ott eltöltött évek mély nyomot hagytak a lelkében. Ezeket az élményeket dolgozza fel a regényeiben. A kötet bemutatója május 12-én, vasárnap 12.30 órától lesz a Szatmárhegyi Református Egyházközség gyülekezeti termében, a 11 órától kezdődő istentiszteletet követően. A könyvbemutató résztvevőit köszönti Kovács József helyi lelkipásztor, a szerzővel beszélget Elek György publicista, a kötetről beszél Nagy Zoltán, a magyar kultúra szenátora (Budapest) és Csíki János nagyváradi irodalomtörténész.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csaló csajok
Ma, 17:45
A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagtató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bosszúállók: Végjáték
Ma, 21:25
Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...