Papp Gábor új regénye
Utoljára módositva: 2019-04-24 15:21:47

Megjelent Papp Gábor új regénye, az Orinoco-művelet. A történet a már korábban megírt Veszélyes küldetés című regényének a folytatása. Az új regényről így ír a szerző: „Amikor a titkosügynököt tízezer kilométer választja el a szeretteitől, a hazájától, barátaitól, és ő ott, az idegenben küldetést teljesít, mondhatjuk, hogy nem érzi magát a legnagyobb komfortban.
Minden oldalból leselkedik rá a veszély, és ha képes uralkodni magán, nagy esélye van a hazatérésre. Baróti István őrnagy azt a feladatot kapta, hogy férkőzzön be egy hírhedt drogkartellbe, akinek a főnöke társa volt Pablo Escobarnak…” Erről szól ez a könyv, amellyel Papp Gábor az elvesztett barátainak állít emléket, azzal a megjegyzéssel, hogy az egész csoportból mára ketten maradtak… Papp Gábor 1952. február 15-én született Szatmárhegyen. Hosszú ideig dolgozott a román hadseregben, a felderítőknél. Az ott eltöltött évek mély nyomot hagytak a lelkében. Ezeket az élményeket dolgozza fel a regényeiben. A kötet bemutatója május 12-én, vasárnap 12.30 órától lesz a Szatmárhegyi Református Egyházközség gyülekezeti termében, a 11 órától kezdődő istentiszteletet követően. A könyvbemutató résztvevőit köszönti Kovács József helyi lelkipásztor, a szerzővel beszélget Elek György publicista, a kötetről beszél Nagy Zoltán, a magyar kultúra szenátora (Budapest) és Csíki János nagyváradi irodalomtörténész.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az oroszlánkirály
Ma, 21:00
Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. július 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...