Párbajtőrvívók küzdenek
Utoljára módositva: 2013-12-13 19:31:14

Idényzáró tornát rendez ezen a hétvégén a Szatmárnémeti SK, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatósággal partnerségben.

Az 1 Decembrie Kupáért 12–14 éves fiúk és lányok küzdenek, ezzel párhuzamosan zajlik a Csipler Sándor Emlétorna 16 éves párbajtőrvívóknak.

Szombaton 9 órakor a 12 éves fiúk kezdenek, majd a 14 éves lányok és a 16 éves fiúk küzdenek a szatmári vívócsarnokban. Vasárnap 9 órától a 12 éves lányok küzdelmei kezdődnek, majd a 14 éves fiúk és 16 éves lányok lépnek pástra.

Nagy Lehel, a Szatmárnémeti SK edzője lapunknak elmondta, a Sportklub 30 vívója mellett a Szatmárnémeti Sportlíceumtól érkeznek párbajtőrvívók, ugyanakkor Nagyváradról, Marosvásárhelyről, Bukarestből, Budapestről, Debrecenből és Ungvárról is várnak versenyzőket, így mintegy száz fős mezőny küzdelme zajlik szombaton és vasárnap a Csipler Sándor Vívóteremben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 21:55
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 17.
Bár Ön egyébként is szereti, ha elismerik érdemeit, most olyan pozitív visszajelzéseket kap, hogy nem akar hinni a fülének és szinte zavarba jön a bókoktól.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...