Parkolóbérlési ügyintézés
Utoljára módositva: 2019-01-09 19:33:54

Zajlik a szatmárnémeti parkolóbérlési ügyintézés a közterület-fenntartó irodáiban. Új parkolóhelyek kiosztása csak februártól várható.

Szerdán kiadott közleményében értesíti a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az autótulajdonosokat, hogy a jogi és magánszemélyek egyaránt kérvényezhetik az ez évi lakótelepi és B övezeti parkolóbérletek kibocsátását. A városközponti fizetős helyekre érvényes bérletek vásárlásában érdekelteknek a Közterület-fenntartó Vállalathoz (ADP) tartozó parkolási felügyeletnek a Someşul üzletház negyedik emeletén működő pénztáránál van erre lehetőségük hétfőn, kedden, szerdán és pénteken kilenc és fél öt, valamint csütörtökönként kilenc és fél hét között.

Mindazok, akik lakótelepi fizetős helyre érvényes bérletüket szeretnék 2019-re is meghosszabbítani, a parkolási felügyelet Szamos-piacon működő emeleti irodájába (Prahova utca 18. szám) menjenek munkanapokon reggel nyolc és délután négy között. A korábbi években bevezetett egyik legfontosabb szabály, hogy lakótelepi parkolót csak tulajdonjog birtokában lehetséges bérelni, és csak olyan járműre váltható ki, amelyiknek érvényes műszaki engedélye van.

Semmilyen fajta parkolóbérlet ára nem változott Szatmárnémetiben, a lakótelepi és a városközponti is ugyanannyiba kerül, akárcsak tavaly. Az ADP ugyanakkor felhívja a lakótelepi autótulajdonosok figyelmét, hogy ebben a hónapban csak bérletmeghosszabbításra van lehetőség, az új parkolóhelyek kiosztására a későbbiekben kerül sor.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...