Párosban bajnoki dobogón Baranyai Dóra
Utoljára módositva: 2019-08-16 11:44:12

Magyar bajnoki bronzérmet szerzett a 16 évesek páros versenyében a Dunakeszi TK színeiben küzdő szatmárnémeti Baranyai Dóra.

Kozán Attila edző tanítványa a budapesti Mihálka Zsófiával oldalán az MTK-s Terebessy Anna Emese, Wenczel Laura kettős elleni 6:2, 6:2-es győzelem után az első számú kiemelt Bartha Panna (Pécs), Kántor Anna (MTK) párossal játszottak a döntőbe jutásért. 6:2-re nyerték az első szettet, majd 6:4-re vesztették a második menetet. A mindent eldöntő harmadik szett viszont körülményesen zajlott a nyíregyházi bázison, ugyanis már estébe nyúlt a csata, amely világítás nélküli pályán zajlott. Ezért várni kellett, míg felszabadul egy olyan pálya ahol folytatni tudják a meccset. Ekkor még vezetettek Dóráék, viszont a közel 2 órás szünet elvágta a lendületet, és az ellenfél 11:9-re nyert és jutott a döntőbe, amit másnap sikerrel simán abszolvált.

Baranyai Dóra egyébként az egyéni küzdelmekben is pályára lépett, és miután 6:0-s szettekkel verte Rácz Noémit, 6:3, 6:1-re kapott ki a nyolcaddöntőbe a második számú kiemelt Matkó Rékától – aki végül a bajnoki címet is megnyerte.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...