Péntek reggel indulnak a délutáni bajnokira
Utoljára módositva: 2017-10-19 15:59:57

Ezúttal a mérkőzés napján, vagyis péntek reggel 7.30 órakor indul a Tasnádi Unirea legénysége Gyulafehérvárra, ahol 15 órától a szebb időket is megélt Gyulafehérvári Unirea 1924 együttes lesz az ellenfél a Liga 3 kilencedik fordulójának mérkőzésén.

Az 5-ös csoport harmadik helyére felkapaszkodó tasnádi alakulat edzője mindezek ellenére a tisztes helytállást várja legényeitől, bár tisztában van azzal, hogy nehéz dolguk lesz a közel négy órás utazás után kiállni egy erős ellenféllel szemben.

Mint ahogy eddig majd’ minden ellenfél, a fehérváriak is pihentek egy hetet a tasnádiak elleni mérkőzés előtt, így arra is készülhettek, hogy megőrizzék hazai veretlenségüket. Csak a Szászmedgyesi Gaz Metan II tudott egy pontot szerezni Gyulafehérváron, ezután ugyanis a kudzsiriak, az alsógáldiak és a désiek is vereséggel távoztak a Maros-parti településről.

Ugyanakkor Marius Botan vezetőedző legényei is jó sorozatban vannak, hiszen a legutóbbi három meccsüket megnyerték. A szakvezető hisz a tanítványai újabb jó teljesítményében, és mivel a héten a felkészülés is jól sikerült, ezért magával vitte a teljes keretet, és helyben dönti el a kezdő tizenegyet: Cherecheș, Dobrai – kapusok; Vădan, Bălău, Parnău, Bercean, Stanciu, R. Silaghi, Ciul, Cădar, Székely, Faur, Dascăl, Chivari, Bolba, M. Silaghi, Bákai, Vereș, Mureșan, P. Mașlinca, Cătuna – mezőnyjátékosok. 

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 19.
Kedvese sokszor eltúlozza kicsit a dolgait, de ne nevesse ki ezért. Mindez arra szolgál, hogy elrejtse bizonytalanságát és önbizalomhiányát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...