Péntek reggel utaznak a vb-re Ciprian Marița és Oana Bumba
Utoljára módositva: 2017-09-07 15:09:05

Szombaton lép majd táncparkettre pozsonyi világbajnokságon a Szatmárnémeti Royal Dance Club párosa, Ciprian Marița és Oana Bumba.

„Ez egy különleges esemény a számukra, de az egyesületünknek is, hiszen Romániát képviseljük majd a junior II korosztályos sztenderd versenyszámban. Én hiszem, hogy Oana és Ciprian egy kiváló eredménnyel térnek haza. Nagyon sokat dolgoztak, a nyári vakációt arra áldozták, hogy készüljenek a vb-re, ezért minden nap a táncteremben voltak” — nyilatkozta Ovidiu Ignat. A Royal Dance Club edzője szerint kiváló eredmény lenne a döntőbe jutás, hiszen nagyon erős a mezőny. „Minden ország a legjobb két párosát nevezhette a sztenderd versenyszámokba. Így 60 páros lép majd táncparkettre, és a házigazda Szlovákia mellett Oroszország, Moldova, illetve Ukrajna számít éremesélyesnek. De bízom Ciprianban és Oanűban, hogy jól teljesítenek és meglepnek egy éremmel” — tette hozzá Ignat.

A szatmári páros egyébként egy nagyon jó évet tudhat maga mögött, hiszen a nemzetközi versenyekről hozott érmek mellett 25 év szünet után szereztek ismét bajnoki aranyérmet Szatmárnak. A fiatal sportolók így vívták ki a vb-részvételt, így péntek reggel már indulhattak Pozsonyba, hogy szombaton megkezdhessék szereplésüket az életük eddigi legfontosabb versenyén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 10 db tojás, só, 6 szelet bacon, 1 ek. mustár, 1 csokor petrezselyemzöld, 8–10 szál snidling, 1 szál ...