Péntek reggel utaznak a vb-re Ciprian Marița és Oana Bumba
Utoljára módositva: 2017-09-07 15:09:05

Szombaton lép majd táncparkettre pozsonyi világbajnokságon a Szatmárnémeti Royal Dance Club párosa, Ciprian Marița és Oana Bumba.

„Ez egy különleges esemény a számukra, de az egyesületünknek is, hiszen Romániát képviseljük majd a junior II korosztályos sztenderd versenyszámban. Én hiszem, hogy Oana és Ciprian egy kiváló eredménnyel térnek haza. Nagyon sokat dolgoztak, a nyári vakációt arra áldozták, hogy készüljenek a vb-re, ezért minden nap a táncteremben voltak” — nyilatkozta Ovidiu Ignat. A Royal Dance Club edzője szerint kiváló eredmény lenne a döntőbe jutás, hiszen nagyon erős a mezőny. „Minden ország a legjobb két párosát nevezhette a sztenderd versenyszámokba. Így 60 páros lép majd táncparkettre, és a házigazda Szlovákia mellett Oroszország, Moldova, illetve Ukrajna számít éremesélyesnek. De bízom Ciprianban és Oanűban, hogy jól teljesítenek és meglepnek egy éremmel” — tette hozzá Ignat.

A szatmári páros egyébként egy nagyon jó évet tudhat maga mögött, hiszen a nemzetközi versenyekről hozott érmek mellett 25 év szünet után szereztek ismét bajnoki aranyérmet Szatmárnak. A fiatal sportolók így vívták ki a vb-részvételt, így péntek reggel már indulhattak Pozsonyba, hogy szombaton megkezdhessék szereplésüket az életük eddigi legfontosabb versenyén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 12:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:20
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...