Pénteken Fradi-nap Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2015-10-09 08:33:45

Dedikált mezt is lehet nyerni a közönségtalálkozón, amelyen jelen lesz Lisztes Krisztián, Sike András, Szántó Imre, Elek Gábor és Nyíri Zoltán is.

 

Különböző Fradi-ereklyéket is be lehet szerezni

Az eddigiek közül talán a legnagyobb esemény zajlik ma a Szatmár–Ferencváros program keretében, ugyanis a szervezők nem csak a szakembereket szólítják meg a tevékenységeik során, hanem egy közönségtalálkozót is rendeznek a Fradi legendás alakjainak a jelenlétével. A szervezők korra, nemre, klubszimpátiára és sportnemre való tekintet nélkül minden érdeklődőt várnak 17 órától a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarára. „Nem mindennapi találkozó lesz — ígérte Kiss Zoltán Sándor, a Szatmár–Ferencváros program vezető koordinátora. — Igaz, hogy a foci-, kézi-, boksz- és birkózórajongók és szurkolók előnyben lesznek, de a »show« mindent visz. A legfiatalabb résztvevő, a legidősebb résztvevő és a legjobb kérdező hölgy egy, a vendégek által dedikált mezt fog kapni, természetesen dedikált szórólapok is lesznek. A rendezvény előtt lehet személyesen is találkozni a résztvevőkkel, már aki hozzájuk fér majd — mondta a szervező, de hozzátette, a rendező gárda vigyázza a rendezvény lebonyolításának zavartalanságát, és eligazítják az érdeklődőket. — Lesz egy várhatóan nagy sikerű és horderejű bejelentés is, mely a szatmári Fradi-rajongókat fogja lázba hozni, de ez addig legyen meglepetés, ott helyben mindenki mindent megtudhat. Tehát, aki sportszerető, kulturált, kellemes, baráti együttlétre vágyik, annak köztünk a helye október 9-én este.”

Mint arról már beszámoltunk, a Szatmár–Ferencváros program keretében két kiemelt rendezvény is lesz, amely a sportszakma és a sportkedvelő nagyközönség számára is tartogat sportcsemegéket. Az alaptevékenység a női utánpótlás korosztályú kézilabdaedzők és sportvezetők számára lesz érdekes, mert Túrterebesen 12.30 órától elméleti és gyakorlati edzéselemek és konzultációk lesznek, melyeket Elek Gábor, az FTC női kézilabdacsapatának vezetőedzője vezet. Pádár Ildikó, Vérten Orsolya és Csillag Levente edzők a legkorszerűbb edzésmódszereket ismertetik meg a határ két oldaláról érkező kézilabdaedzőkkel, megadott tematikák mentén. A Ferencváros részéről a szakmai és programkoordinációt Király Sándor biztosítja, aki szakosztály- és utánpótlás-igazgatóként felel a területért.

Közben Szatmárnémetiben, a református gimnázium udvarán 14 órától, kitelepült egység révén a Fradi-regisztrációt is el lehet végezni, de azt megelőzően a szatmarifradifanklub@gmail.com e-mail címen be kell jelentkezni, mert az ott visszakapott sorszám alapján lehet majd a regisztrációt a refiben lebonyolítani. De különböző Fradi-ereklyéket is be lehet ugyanott szerezni.

Kedvezőtlen időjárás esetén a közönségtalálkozót a Szatmárnémeti Református Gimnázium sporttermében rendezik.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...