Pénteken lesz a jótékonysági torna
Utoljára módositva: 2018-08-08 17:24:58

Minden segítő szándékú, mozgást kedvelő nagykárolyit várnak arra a közös jótékonysági tornára, melynek az Împreună-Egymásért Egyesület által segített két fiatal a kedvezményezettje.

Két nagykárolyi edző, Czikle Klaudia és Szabó Andrea kereste fel néhány héttel ezelőtt az egyesület vezetőjét, Lőrincz Zoltánt. A tulajdonképpeni ötletgazda, Czikle Klaudia elmondta, hogy szeretnének együttműködni az egyesülettel valamilyen módon, s a fő céljuk az lenne, hogy közös munkájuk jó célt szolgáljon.

Az ASIEE évek óta foglalkozik elsősorban a nagykárolyi, illetve a környéken nehéz szociális helyzetben élő személyek megsegítésével. A működése óta eltelt időszakban számtalan problémás helyzetben segített, ha kellett, élelemmel, ruhaneművel, bútorokkal, gyógyszerekkel, orvosi ellátás finanszírozásával, természetesen a lehetőségei függvényében.

„A Sportolj magad, valamint Carina és Valentina egészségéért! elnevezésű kezdeményezésünk augusztus 10-én 18 órától lesz Szabó Andrea és Czikle Klaudia edzők útmutatásával. A karitatív céllal megszervezett edzésnapra a Román Katona Emlékművénél kerül sor. Olyan népszerűnek mondható sportokat próbálhatnak ki a résztvevők, mint az aerobik, a zumba stb. Egy ilyen óra ára 20 lej, de itt a résztvevők annyit adnak, amennyit szeretnének. Az összegyűlt összeget két család között fogjuk elosztani, hogy két beteg kislány orvosi kivizsgálásait, kezeléseit folytatni tudják. Amennyiben a leendő résztvevő nem egy sportos alkat, akkor is várjuk, hogy jelenlétével támogassa a családokat. Az edzések után a helyszínen értékesített mécsesekből fogjuk kiírni a kislányok neveit. Ezeket a mécseseket helyben, 50 banis áron lehet majd megvásárolni. Ismét tehetünk együtt egymásért, ezért arra buzdítok minden segítő szándékú nagykárolyit, hogy jöjjön el” — mondta Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...