Pénteken lesz a jótékonysági torna
Utoljára módositva: 2018-08-08 17:24:58

Minden segítő szándékú, mozgást kedvelő nagykárolyit várnak arra a közös jótékonysági tornára, melynek az Împreună-Egymásért Egyesület által segített két fiatal a kedvezményezettje.

Két nagykárolyi edző, Czikle Klaudia és Szabó Andrea kereste fel néhány héttel ezelőtt az egyesület vezetőjét, Lőrincz Zoltánt. A tulajdonképpeni ötletgazda, Czikle Klaudia elmondta, hogy szeretnének együttműködni az egyesülettel valamilyen módon, s a fő céljuk az lenne, hogy közös munkájuk jó célt szolgáljon.

Az ASIEE évek óta foglalkozik elsősorban a nagykárolyi, illetve a környéken nehéz szociális helyzetben élő személyek megsegítésével. A működése óta eltelt időszakban számtalan problémás helyzetben segített, ha kellett, élelemmel, ruhaneművel, bútorokkal, gyógyszerekkel, orvosi ellátás finanszírozásával, természetesen a lehetőségei függvényében.

„A Sportolj magad, valamint Carina és Valentina egészségéért! elnevezésű kezdeményezésünk augusztus 10-én 18 órától lesz Szabó Andrea és Czikle Klaudia edzők útmutatásával. A karitatív céllal megszervezett edzésnapra a Román Katona Emlékművénél kerül sor. Olyan népszerűnek mondható sportokat próbálhatnak ki a résztvevők, mint az aerobik, a zumba stb. Egy ilyen óra ára 20 lej, de itt a résztvevők annyit adnak, amennyit szeretnének. Az összegyűlt összeget két család között fogjuk elosztani, hogy két beteg kislány orvosi kivizsgálásait, kezeléseit folytatni tudják. Amennyiben a leendő résztvevő nem egy sportos alkat, akkor is várjuk, hogy jelenlétével támogassa a családokat. Az edzések után a helyszínen értékesített mécsesekből fogjuk kiírni a kislányok neveit. Ezeket a mécseseket helyben, 50 banis áron lehet majd megvásárolni. Ismét tehetünk együtt egymásért, ezért arra buzdítok minden segítő szándékú nagykárolyit, hogy jöjjön el” — mondta Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. március 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...