Pénteken lesz a jótékonysági torna
Utoljára módositva: 2018-08-08 17:24:58

Minden segítő szándékú, mozgást kedvelő nagykárolyit várnak arra a közös jótékonysági tornára, melynek az Împreună-Egymásért Egyesület által segített két fiatal a kedvezményezettje.

Két nagykárolyi edző, Czikle Klaudia és Szabó Andrea kereste fel néhány héttel ezelőtt az egyesület vezetőjét, Lőrincz Zoltánt. A tulajdonképpeni ötletgazda, Czikle Klaudia elmondta, hogy szeretnének együttműködni az egyesülettel valamilyen módon, s a fő céljuk az lenne, hogy közös munkájuk jó célt szolgáljon.

Az ASIEE évek óta foglalkozik elsősorban a nagykárolyi, illetve a környéken nehéz szociális helyzetben élő személyek megsegítésével. A működése óta eltelt időszakban számtalan problémás helyzetben segített, ha kellett, élelemmel, ruhaneművel, bútorokkal, gyógyszerekkel, orvosi ellátás finanszírozásával, természetesen a lehetőségei függvényében.

„A Sportolj magad, valamint Carina és Valentina egészségéért! elnevezésű kezdeményezésünk augusztus 10-én 18 órától lesz Szabó Andrea és Czikle Klaudia edzők útmutatásával. A karitatív céllal megszervezett edzésnapra a Román Katona Emlékművénél kerül sor. Olyan népszerűnek mondható sportokat próbálhatnak ki a résztvevők, mint az aerobik, a zumba stb. Egy ilyen óra ára 20 lej, de itt a résztvevők annyit adnak, amennyit szeretnének. Az összegyűlt összeget két család között fogjuk elosztani, hogy két beteg kislány orvosi kivizsgálásait, kezeléseit folytatni tudják. Amennyiben a leendő résztvevő nem egy sportos alkat, akkor is várjuk, hogy jelenlétével támogassa a családokat. Az edzések után a helyszínen értékesített mécsesekből fogjuk kiírni a kislányok neveit. Ezeket a mécseseket helyben, 50 banis áron lehet majd megvásárolni. Ismét tehetünk együtt egymásért, ezért arra buzdítok minden segítő szándékú nagykárolyit, hogy jöjjön el” — mondta Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...