Pénteken lesz a jótékonysági torna
Utoljára módositva: 2018-08-08 17:24:58

Minden segítő szándékú, mozgást kedvelő nagykárolyit várnak arra a közös jótékonysági tornára, melynek az Împreună-Egymásért Egyesület által segített két fiatal a kedvezményezettje.

Két nagykárolyi edző, Czikle Klaudia és Szabó Andrea kereste fel néhány héttel ezelőtt az egyesület vezetőjét, Lőrincz Zoltánt. A tulajdonképpeni ötletgazda, Czikle Klaudia elmondta, hogy szeretnének együttműködni az egyesülettel valamilyen módon, s a fő céljuk az lenne, hogy közös munkájuk jó célt szolgáljon.

Az ASIEE évek óta foglalkozik elsősorban a nagykárolyi, illetve a környéken nehéz szociális helyzetben élő személyek megsegítésével. A működése óta eltelt időszakban számtalan problémás helyzetben segített, ha kellett, élelemmel, ruhaneművel, bútorokkal, gyógyszerekkel, orvosi ellátás finanszírozásával, természetesen a lehetőségei függvényében.

„A Sportolj magad, valamint Carina és Valentina egészségéért! elnevezésű kezdeményezésünk augusztus 10-én 18 órától lesz Szabó Andrea és Czikle Klaudia edzők útmutatásával. A karitatív céllal megszervezett edzésnapra a Román Katona Emlékművénél kerül sor. Olyan népszerűnek mondható sportokat próbálhatnak ki a résztvevők, mint az aerobik, a zumba stb. Egy ilyen óra ára 20 lej, de itt a résztvevők annyit adnak, amennyit szeretnének. Az összegyűlt összeget két család között fogjuk elosztani, hogy két beteg kislány orvosi kivizsgálásait, kezeléseit folytatni tudják. Amennyiben a leendő résztvevő nem egy sportos alkat, akkor is várjuk, hogy jelenlétével támogassa a családokat. Az edzések után a helyszínen értékesített mécsesekből fogjuk kiírni a kislányok neveit. Ezeket a mécseseket helyben, 50 banis áron lehet majd megvásárolni. Ismét tehetünk együtt egymásért, ezért arra buzdítok minden segítő szándékú nagykárolyit, hogy jöjjön el” — mondta Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sötét elmék
Ma, 21:00
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 21.
Olyannyira makacs vagy, hogy az mások számára könnyen tűnhet következetességnek. Mások talán azt gondolják, hogy azért ismételgeted ugyanazt, mert következetes vagy. De valójába csak arról van szó, hogy félsz megnyílni az újdonságok előtt kedden. Talán attól is félsz, hogy kiengedd a kezedből az irányítást.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...