Pénz van – játékoskeret lesz?
Utoljára módositva: 2017-12-06 15:13:22

Szerdától sereghajtó a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata, ugyanis a román szövetség ismét levont négy pontot az alakulattól. A legénység pénteken elutazik Clincenire.

El tud utazni a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata Clincenibe, ahol szombaton játssza majd idei utolsó bajnoki mérkőzését.

Kérdéses volt ugyanis, hogy lesz-e pénz arra, hogy a legénység részt vegyen a meccsen. Az már nem újdonság, hogy üres a kassza a csőd szélére sodródott klubnál. Merkly István, az egyesület elnöke viszont arról tájékoztatott, hogy egy magánvállalkozó jóvoltából sikerült előteremteni a feltételeket a csapat utazásához, szállásához és étkeztetéséhez az Ilfov megyei településen. Ugyanakkor szerdán átutalták azt a 2000 lejt, amely fedezi a két héttel ezelőtti, Chindia Târgoviște elleni bajnoki meccs rendezési költségeit, így nem fenyeget az a veszély, hogy a román szövetség (FRF) ne programálja szombatra a mérkőzést. Azonban a FRF mégis bünteti az Olimpiát, hiszen szerdán arról döntöttek, hogy újabb négy pontot vonnak le az alakulattól, mivel nem sikerült határidőre kifizetni Adrian Ciult és Andrei Voicut sem. Közel 18 ezer lejt kellett volna nekik átutalni december 6-ig, viszont nem volt honnan előteremteni az összeget. Az újabb négy pontos levonás viszont az utolsó helyre sorolja az Olimpiát. Bár a legények példásan küzdöttek és megdolgoztak szombaton, hogy a megye élcsapata visszakerüljön a bentmaradást jelentő helyre (14. hely), a FRF egy tollvonással a 20. pozícióba küldte a csapatot, hiszen így már csak 15 pontja marad.

A kék-sárga mezes legénység a Bukaresti Metaloglobus elleni mérkőzés után is példásan dolgozott – azok aki még itt vannak. Kedden a nagybányaiak is jöttek alapozni, így 14-an voltak a Ritli Zoltán által vezetett edzésen. „Lássuk, hogy a jelenlegi helyzetben ki akar menni Clinceni-re. Adott esetben az ifiktől fogjuk pótolni a keretet” — mondta a szakvezető.

A csapat péntek reggel indul majd Clinceni-re, a meccset pedig szombaton rendezik 11 órától.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...