Pénz van – játékoskeret lesz?
Utoljára módositva: 2017-12-06 15:13:22

Szerdától sereghajtó a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata, ugyanis a román szövetség ismét levont négy pontot az alakulattól. A legénység pénteken elutazik Clincenire.

El tud utazni a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata Clincenibe, ahol szombaton játssza majd idei utolsó bajnoki mérkőzését.

Kérdéses volt ugyanis, hogy lesz-e pénz arra, hogy a legénység részt vegyen a meccsen. Az már nem újdonság, hogy üres a kassza a csőd szélére sodródott klubnál. Merkly István, az egyesület elnöke viszont arról tájékoztatott, hogy egy magánvállalkozó jóvoltából sikerült előteremteni a feltételeket a csapat utazásához, szállásához és étkeztetéséhez az Ilfov megyei településen. Ugyanakkor szerdán átutalták azt a 2000 lejt, amely fedezi a két héttel ezelőtti, Chindia Târgoviște elleni bajnoki meccs rendezési költségeit, így nem fenyeget az a veszély, hogy a román szövetség (FRF) ne programálja szombatra a mérkőzést. Azonban a FRF mégis bünteti az Olimpiát, hiszen szerdán arról döntöttek, hogy újabb négy pontot vonnak le az alakulattól, mivel nem sikerült határidőre kifizetni Adrian Ciult és Andrei Voicut sem. Közel 18 ezer lejt kellett volna nekik átutalni december 6-ig, viszont nem volt honnan előteremteni az összeget. Az újabb négy pontos levonás viszont az utolsó helyre sorolja az Olimpiát. Bár a legények példásan küzdöttek és megdolgoztak szombaton, hogy a megye élcsapata visszakerüljön a bentmaradást jelentő helyre (14. hely), a FRF egy tollvonással a 20. pozícióba küldte a csapatot, hiszen így már csak 15 pontja marad.

A kék-sárga mezes legénység a Bukaresti Metaloglobus elleni mérkőzés után is példásan dolgozott – azok aki még itt vannak. Kedden a nagybányaiak is jöttek alapozni, így 14-an voltak a Ritli Zoltán által vezetett edzésen. „Lássuk, hogy a jelenlegi helyzetben ki akar menni Clinceni-re. Adott esetben az ifiktől fogjuk pótolni a keretet” — mondta a szakvezető.

A csapat péntek reggel indul majd Clinceni-re, a meccset pedig szombaton rendezik 11 órától.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...