Pénz van – játékoskeret lesz?
Utoljára módositva: 2017-12-06 15:13:22

Szerdától sereghajtó a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata, ugyanis a román szövetség ismét levont négy pontot az alakulattól. A legénység pénteken elutazik Clincenire.

El tud utazni a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata Clincenibe, ahol szombaton játssza majd idei utolsó bajnoki mérkőzését.

Kérdéses volt ugyanis, hogy lesz-e pénz arra, hogy a legénység részt vegyen a meccsen. Az már nem újdonság, hogy üres a kassza a csőd szélére sodródott klubnál. Merkly István, az egyesület elnöke viszont arról tájékoztatott, hogy egy magánvállalkozó jóvoltából sikerült előteremteni a feltételeket a csapat utazásához, szállásához és étkeztetéséhez az Ilfov megyei településen. Ugyanakkor szerdán átutalták azt a 2000 lejt, amely fedezi a két héttel ezelőtti, Chindia Târgoviște elleni bajnoki meccs rendezési költségeit, így nem fenyeget az a veszély, hogy a román szövetség (FRF) ne programálja szombatra a mérkőzést. Azonban a FRF mégis bünteti az Olimpiát, hiszen szerdán arról döntöttek, hogy újabb négy pontot vonnak le az alakulattól, mivel nem sikerült határidőre kifizetni Adrian Ciult és Andrei Voicut sem. Közel 18 ezer lejt kellett volna nekik átutalni december 6-ig, viszont nem volt honnan előteremteni az összeget. Az újabb négy pontos levonás viszont az utolsó helyre sorolja az Olimpiát. Bár a legények példásan küzdöttek és megdolgoztak szombaton, hogy a megye élcsapata visszakerüljön a bentmaradást jelentő helyre (14. hely), a FRF egy tollvonással a 20. pozícióba küldte a csapatot, hiszen így már csak 15 pontja marad.

A kék-sárga mezes legénység a Bukaresti Metaloglobus elleni mérkőzés után is példásan dolgozott – azok aki még itt vannak. Kedden a nagybányaiak is jöttek alapozni, így 14-an voltak a Ritli Zoltán által vezetett edzésen. „Lássuk, hogy a jelenlegi helyzetben ki akar menni Clinceni-re. Adott esetben az ifiktől fogjuk pótolni a keretet” — mondta a szakvezető.

A csapat péntek reggel indul majd Clinceni-re, a meccset pedig szombaton rendezik 11 órától.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...