„Ponta-gyűrű”: talán ma
Utoljára módositva: 2014-09-02 09:24:59

Ma van az utolsó napja annak, hogy a miniszterelnök tartani tudja Szatmárnémetiben adott szavát, és legalább a reménye megmaradjon a körgyűrűnek.

 

Úgy tűnik, Victor Ponta Szatmárnémetibe jár nagyot mondani

Ma jár le az a tíznapos határidő, melyet Victor Ponta miniszterelnök szabott meg az ígéretében arra, hogy a hivatalos közbeszerzési lajstromba bekerüljön a szatmárnémeti körgyűrű és az ehhez tartozó harmadik szatmárnémeti Szamos-híd terve. Tegnap késő délután még nyoma sem volt ennek a minden Szatmár megyei lakos által áhított projektnek, kérésünkre több ilyen ügyekben jártas helyi szakember is rákeresett, de ők sem találtak semmit. Ponta már másodjára ígéri meg, hogy rajta tartja a szemét az ügyön, miután május 14-én, a Szatmár megyei kettes körzet választási kampányának idején már egyszer végighúzta a mézesmadzagot a lakosság orra előtt, tíz nappal ezelőtt több más projekttel egy kalap alatt a körgyűrű-tervet is megemlítette.

Tegnap Nits János, a szatmárnémeti városi tanács urbanisztikai bizottságának elnöke úgy nyilatkozott lapunknak, hogy ha meg is jelenik a seap.ro oldalon a kiírás, akkor sem lehet mérget venni a körgyűrű megépítésére, ugyanis itt még mindig lehet zsonglőrködni a kiírás típusával. Ha szándéknyilatkozatként hirdeti meg a kormány a tervet, az még mindig nagyon távol van a tényleges kiírástól, de ha a több reményre okot adó, odaítélési dokumentáció jelenik meg, még akkor is csak feltételes módban lehet a körgyűrűről és a csatolt létesítményekről beszélni.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...