„Ponta-gyűrű”: talán ma
Utoljára módositva: 2014-09-02 09:24:59

Ma van az utolsó napja annak, hogy a miniszterelnök tartani tudja Szatmárnémetiben adott szavát, és legalább a reménye megmaradjon a körgyűrűnek.

 

Úgy tűnik, Victor Ponta Szatmárnémetibe jár nagyot mondani

Ma jár le az a tíznapos határidő, melyet Victor Ponta miniszterelnök szabott meg az ígéretében arra, hogy a hivatalos közbeszerzési lajstromba bekerüljön a szatmárnémeti körgyűrű és az ehhez tartozó harmadik szatmárnémeti Szamos-híd terve. Tegnap késő délután még nyoma sem volt ennek a minden Szatmár megyei lakos által áhított projektnek, kérésünkre több ilyen ügyekben jártas helyi szakember is rákeresett, de ők sem találtak semmit. Ponta már másodjára ígéri meg, hogy rajta tartja a szemét az ügyön, miután május 14-én, a Szatmár megyei kettes körzet választási kampányának idején már egyszer végighúzta a mézesmadzagot a lakosság orra előtt, tíz nappal ezelőtt több más projekttel egy kalap alatt a körgyűrű-tervet is megemlítette.

Tegnap Nits János, a szatmárnémeti városi tanács urbanisztikai bizottságának elnöke úgy nyilatkozott lapunknak, hogy ha meg is jelenik a seap.ro oldalon a kiírás, akkor sem lehet mérget venni a körgyűrű megépítésére, ugyanis itt még mindig lehet zsonglőrködni a kiírás típusával. Ha szándéknyilatkozatként hirdeti meg a kormány a tervet, az még mindig nagyon távol van a tényleges kiírástól, de ha a több reményre okot adó, odaítélési dokumentáció jelenik meg, még akkor is csak feltételes módban lehet a körgyűrűről és a csatolt létesítményekről beszélni.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 25.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...