„Ponta-gyűrű”: talán ma
Utoljára módositva: 2014-09-02 09:24:59

Ma van az utolsó napja annak, hogy a miniszterelnök tartani tudja Szatmárnémetiben adott szavát, és legalább a reménye megmaradjon a körgyűrűnek.

 

Úgy tűnik, Victor Ponta Szatmárnémetibe jár nagyot mondani

Ma jár le az a tíznapos határidő, melyet Victor Ponta miniszterelnök szabott meg az ígéretében arra, hogy a hivatalos közbeszerzési lajstromba bekerüljön a szatmárnémeti körgyűrű és az ehhez tartozó harmadik szatmárnémeti Szamos-híd terve. Tegnap késő délután még nyoma sem volt ennek a minden Szatmár megyei lakos által áhított projektnek, kérésünkre több ilyen ügyekben jártas helyi szakember is rákeresett, de ők sem találtak semmit. Ponta már másodjára ígéri meg, hogy rajta tartja a szemét az ügyön, miután május 14-én, a Szatmár megyei kettes körzet választási kampányának idején már egyszer végighúzta a mézesmadzagot a lakosság orra előtt, tíz nappal ezelőtt több más projekttel egy kalap alatt a körgyűrű-tervet is megemlítette.

Tegnap Nits János, a szatmárnémeti városi tanács urbanisztikai bizottságának elnöke úgy nyilatkozott lapunknak, hogy ha meg is jelenik a seap.ro oldalon a kiírás, akkor sem lehet mérget venni a körgyűrű megépítésére, ugyanis itt még mindig lehet zsonglőrködni a kiírás típusával. Ha szándéknyilatkozatként hirdeti meg a kormány a tervet, az még mindig nagyon távol van a tényleges kiírástól, de ha a több reményre okot adó, odaítélési dokumentáció jelenik meg, még akkor is csak feltételes módban lehet a körgyűrűről és a csatolt létesítményekről beszélni.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...