„Ponta-gyűrű”: talán ma
Utoljára módositva: 2014-09-02 09:24:59

Ma van az utolsó napja annak, hogy a miniszterelnök tartani tudja Szatmárnémetiben adott szavát, és legalább a reménye megmaradjon a körgyűrűnek.

 

Úgy tűnik, Victor Ponta Szatmárnémetibe jár nagyot mondani

Ma jár le az a tíznapos határidő, melyet Victor Ponta miniszterelnök szabott meg az ígéretében arra, hogy a hivatalos közbeszerzési lajstromba bekerüljön a szatmárnémeti körgyűrű és az ehhez tartozó harmadik szatmárnémeti Szamos-híd terve. Tegnap késő délután még nyoma sem volt ennek a minden Szatmár megyei lakos által áhított projektnek, kérésünkre több ilyen ügyekben jártas helyi szakember is rákeresett, de ők sem találtak semmit. Ponta már másodjára ígéri meg, hogy rajta tartja a szemét az ügyön, miután május 14-én, a Szatmár megyei kettes körzet választási kampányának idején már egyszer végighúzta a mézesmadzagot a lakosság orra előtt, tíz nappal ezelőtt több más projekttel egy kalap alatt a körgyűrű-tervet is megemlítette.

Tegnap Nits János, a szatmárnémeti városi tanács urbanisztikai bizottságának elnöke úgy nyilatkozott lapunknak, hogy ha meg is jelenik a seap.ro oldalon a kiírás, akkor sem lehet mérget venni a körgyűrű megépítésére, ugyanis itt még mindig lehet zsonglőrködni a kiírás típusával. Ha szándéknyilatkozatként hirdeti meg a kormány a tervet, az még mindig nagyon távol van a tényleges kiírástól, de ha a több reményre okot adó, odaítélési dokumentáció jelenik meg, még akkor is csak feltételes módban lehet a körgyűrűről és a csatolt létesítményekről beszélni.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...