Ponta: Világos, hogy a román társadalom változást akar
Utoljára módositva: 2019-05-27 06:45:57

Világos, hogy a román társadalom változást akar – jelentette ki vasárnap este Victor Ponta, a Pro Románia Párt elnöke, aki úgy véli: Liviu Dragnea ‘elásta’ a Szociáldemokrata Párt (PSD) – Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) koalíciót.

 

“Nyilvánvaló, hogy az egész román társadalom változást akar. Mi vagyunk azok, akik hamar rájöttünk, hogy Dragnea a szakadék fele vezeti Romániát. Szeretném emlékeztetni önöket arra, hogy a PSD, 2014-ben, Corina Creţuval meg velem az élen, 37 százalékot kaptunk, míg a Nemzeti Liberális Párt (PNL) 14-et. Most, lám, megváltoztak ezek a dolgok. Az, hogy Dragnea és társai ezt nem értették meg, egy nagyon világos üzenet kell hogy legyen a romániai közép és balközép választók összességének’ – mondta Ponta.

 

A Pro Románia elnöke szerint Liviu Dragnea az, aki ‘elásta’ a PSD-t és az ALDE-t, és reményét fejezte ki, hogy a Pro Romania 5%-nál többet ér el a szavazatok megszámlálása után, és elkezdheti a közép-baloldali rekonstrukciót.

 

A korábbi miniszterelnök gratulált a Nemzeti Liberális Pártnak (PNL) és a Mentsétek meg Romániát Szövetségnek (USR) “az eredményekért és a kampányért”.

AGERPRES/(RO – szerző: Sorin PENEŞ, szerkesztő: Andreea ROTARU; HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...