Pontlevonással büntethetik Tasnádot
Utoljára módositva: 2019-08-30 15:24:26

Egy hét áll a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesület rendelkezésére, hogy kifizesse bérelmaradásait korábbi két edzőjének, Cristian Popának és Ovidiu Suciunak, máskülönben súlyos büntetést kaphatnak.

Mint ismeretes, a két szakember másfél idényt töltött a Liga 3-től a tavasz végén búcsúzó egyesület kispadján. Említésre méltó, hogy Popa és Suciu télen még akkor is a csapatnál maradt, mikor az Unirea anyagi nehézséggel küzdött, és a bajnoki visszavágókra hat játékossal kezdték meg a felkészülést. Részben rendeződött az anyagi helyzet Tasnádon, végig vitték az idényt, de május végéig nem sikerült megmenekülni a kieséstől. Ezután közös megegyezéssel felbontották a szerződéseket, viszont a megállapodás szerint az Unireának május 10-ig ki kellett volna fizetnie Popának és Suciunak három havi elmaradt jussát. Cristian Popa lapunknak elmondta, lemondtak az odavágó fordulók után járó, de ki nem fizetett meccsprémiumokról is, ami egy jelentős összeg volt.

Csak egy hónapi fizetés érkezett meg, ezért mindketten panaszt nyújtottak be a Román Labdarúgó-szövetségnél (FRF), ahol azt határozták, hogy július végéig kell rendezni az ügyet. Mivel a kifizetés nem történt meg, ezért a FRF fegyelmi bizottságának asztalára került Popa és Suciu sérelme, ahol az a döntés született, hogy szeptember 4. az utolsó kifizetési határidő.

„Azt hiszem, hogy mi becsülettel elvégeztünk a munkánkat, és emberségesek voltunk akkor, amikor bizonyos összegről is lemondtunk. Azt hiszem, hogy a fizetés jár nekünk a befektetett munkánkért” — mondta lapunknak Popa.

Amennyiben az utolsó határidőig nem fizet az Unirea, akkor a FRF kérheti a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesülettől az azóta Liga 4-ben szereplő csapat büntetését, ami pontlevonással jár. Ha továbbra sem egyenlíti a számláját a klub, akkor még a kizárásig is vezethet az ügy.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...