Pontokat vesztett a Mezőteremi Victoria
Utoljára módositva: 2019-09-25 16:48:48

Összesen 8 fordulós eltiltások, 615 lej pénzbírság és 1 fordulós pályafelfüggesztés járt a Kaplonyi AS-nak a Mezőfényi Fröhlich elleni balhés rangadó miatt.

Zöldasztalnál vesztette az elmúlt hétvégi bajnoki mérkőzését a Mezőteremi Victoria csapata, ugyanis versenyigazolvány nélkül játszatta Horváth Rolandot a Börvelyi Stăruinţa elleni hazai találkozón. A vendégegyüttes ugyanis fellebbezett ez ügyben, a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága pedig jóvá hagyta az óvást, és törölte a pályán jegyzett eredményt. A mezőteremiek idénybeli második győzelmüket jegyezték. Korábban csak a nyitó forduló mérkőzését nyerték meg, ezután sorozatban három bajnokit vesztettek el. Az elmúlt hétvégén 3–2-re nyertek a pályán Börvely ellen, viszont a szabálytalan döntés miatt az eredmény törölve lett, és zöldasztalnál a Stăruința javára írták a 3–0-s győzelmet és a három pontot.

Ezzel a Victoria visszacsúszott a Liga 4 C-csoportjának utolsó előtti helyére, csupán az eddig nyeretlen Érendrédi Reált előzi meg. A zöldasztalnál nyert pontokkal viszont a Stăruința feljött dobogós helyre, és átvette a Szatmárnémeti VSK-tól a széria harmadik pozícióját.

Nagykárolyban játszik a Kaplonyi AS

Döntött a fegyelmi bizottság a Kaplonyi AS – Mezőfényi Fröhlich balhés rangadó kapcsán is. A Liga 4 C-csoportjának 5. fordulójában 2–2-re végződött az élbojhoz tartozó alakulatok csatája, viszont a hazaiaktól Keszenheimer Zsolt a játékvezető személyére sértő kifejezéseket használt, továbbá sportszerűtlenül viselkedett. Tette miatt 4 fordulóra lett eltiltva és 75 lej pénzbírságot is fizet.

Sportszerűtlenül viselkedett Baumgartner Antal (Kaplonyi AS) is, az ő büntetése 2 forduló eltiltás és 65 lej bírság. Továbbá a találkozó után visszatartották a bírók Békési Zoltán (Kaplonyi AS) versenyigazolványát is, amit csak 2 forduló eltiltás után és 75 lej pénzbírság befizetése után kap vissza.

Mivel a bírói bántalmazás a játékoskijáróban is folytatódott, ezért az AJF fegyelmi bizottsága szervezési hiányosságok miatt felfüggesztette a kaplonyi pálya rendezési jogát az AS számára a soron következő fordulóra, illetve 200 lej bírságot is kiszabott a klubra. A Kaplonyi AS a nagykárolyi Victoria pályán fogadja hétvégén a Csomaközi Schamagoscht, a bajnokság 7. fordulójában. Büntetve volt végül az incidensek kapcsán Herman Gábor erőnléti edző is, neki 200 lej bírságot kell kifizetnie.

Négy kiállított egy meccsen

Rászámolt az AJF fegyelmi bizottsága a Gencsi AS együttesre is. A Kaplonyi Fortuna otthonában elvesztett vasárnapi mérkőzésen Pál Károly, Puskás Richárd és Hudea László volt kiállítva a vendégektől, míg a hazai együttesből Szabó Istvánt küldte idő előtt az öltözőbe a mérkőzés játékvezetője. Pál, Puskás és Szabó 2 mérkőzésre szóló eltiltást kapott és egyenként 65 lej bírságot fizetnek, míg Hudeának csak a soron következő bajnokit kell kihagynia, de 45 lej a rászabott büntetés mértéke.

További eltiltások

1 forduló + 20 lej bírság: Cătălin Mărneanu (Nagykárolyi Victoria), Cătălin Ionescu (Szamosdobi Voința), Cătălin Meseşan (Érdengelegi Termala).

1 forduló + 45 lej bírság: Vasile Sinca (Szamosdobi Voința).

2 forduló+75 lej: Lapka Ferenc (Sárközújlaki AS), Oláh Gellért (Kökényesdi Ugocsa).

3 forduló + 75 lej: Ciprian Tara (Szabiszlói Recolta), Adrian Mașca (Tasnádi Unirea).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...