Pontokat vesztett a Mezőteremi Victoria
Utoljára módositva: 2019-09-25 16:48:48

Összesen 8 fordulós eltiltások, 615 lej pénzbírság és 1 fordulós pályafelfüggesztés járt a Kaplonyi AS-nak a Mezőfényi Fröhlich elleni balhés rangadó miatt.

Zöldasztalnál vesztette az elmúlt hétvégi bajnoki mérkőzését a Mezőteremi Victoria csapata, ugyanis versenyigazolvány nélkül játszatta Horváth Rolandot a Börvelyi Stăruinţa elleni hazai találkozón. A vendégegyüttes ugyanis fellebbezett ez ügyben, a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága pedig jóvá hagyta az óvást, és törölte a pályán jegyzett eredményt. A mezőteremiek idénybeli második győzelmüket jegyezték. Korábban csak a nyitó forduló mérkőzését nyerték meg, ezután sorozatban három bajnokit vesztettek el. Az elmúlt hétvégén 3–2-re nyertek a pályán Börvely ellen, viszont a szabálytalan döntés miatt az eredmény törölve lett, és zöldasztalnál a Stăruința javára írták a 3–0-s győzelmet és a három pontot.

Ezzel a Victoria visszacsúszott a Liga 4 C-csoportjának utolsó előtti helyére, csupán az eddig nyeretlen Érendrédi Reált előzi meg. A zöldasztalnál nyert pontokkal viszont a Stăruința feljött dobogós helyre, és átvette a Szatmárnémeti VSK-tól a széria harmadik pozícióját.

Nagykárolyban játszik a Kaplonyi AS

Döntött a fegyelmi bizottság a Kaplonyi AS – Mezőfényi Fröhlich balhés rangadó kapcsán is. A Liga 4 C-csoportjának 5. fordulójában 2–2-re végződött az élbojhoz tartozó alakulatok csatája, viszont a hazaiaktól Keszenheimer Zsolt a játékvezető személyére sértő kifejezéseket használt, továbbá sportszerűtlenül viselkedett. Tette miatt 4 fordulóra lett eltiltva és 75 lej pénzbírságot is fizet.

Sportszerűtlenül viselkedett Baumgartner Antal (Kaplonyi AS) is, az ő büntetése 2 forduló eltiltás és 65 lej bírság. Továbbá a találkozó után visszatartották a bírók Békési Zoltán (Kaplonyi AS) versenyigazolványát is, amit csak 2 forduló eltiltás után és 75 lej pénzbírság befizetése után kap vissza.

Mivel a bírói bántalmazás a játékoskijáróban is folytatódott, ezért az AJF fegyelmi bizottsága szervezési hiányosságok miatt felfüggesztette a kaplonyi pálya rendezési jogát az AS számára a soron következő fordulóra, illetve 200 lej bírságot is kiszabott a klubra. A Kaplonyi AS a nagykárolyi Victoria pályán fogadja hétvégén a Csomaközi Schamagoscht, a bajnokság 7. fordulójában. Büntetve volt végül az incidensek kapcsán Herman Gábor erőnléti edző is, neki 200 lej bírságot kell kifizetnie.

Négy kiállított egy meccsen

Rászámolt az AJF fegyelmi bizottsága a Gencsi AS együttesre is. A Kaplonyi Fortuna otthonában elvesztett vasárnapi mérkőzésen Pál Károly, Puskás Richárd és Hudea László volt kiállítva a vendégektől, míg a hazai együttesből Szabó Istvánt küldte idő előtt az öltözőbe a mérkőzés játékvezetője. Pál, Puskás és Szabó 2 mérkőzésre szóló eltiltást kapott és egyenként 65 lej bírságot fizetnek, míg Hudeának csak a soron következő bajnokit kell kihagynia, de 45 lej a rászabott büntetés mértéke.

További eltiltások

1 forduló + 20 lej bírság: Cătălin Mărneanu (Nagykárolyi Victoria), Cătălin Ionescu (Szamosdobi Voința), Cătălin Meseşan (Érdengelegi Termala).

1 forduló + 45 lej bírság: Vasile Sinca (Szamosdobi Voința).

2 forduló+75 lej: Lapka Ferenc (Sárközújlaki AS), Oláh Gellért (Kökényesdi Ugocsa).

3 forduló + 75 lej: Ciprian Tara (Szabiszlói Recolta), Adrian Mașca (Tasnádi Unirea).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...