Postásokat toboroznak Németországba
Utoljára módositva: 2014-08-21 10:05:31

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) aligazgatója, Marcel Maruşca arról tájékoztatott, hogy az ügynökség Szatmárnémetiben található székházában munkaerő-toborzást szervez egy cég Németországba, pontosabban Stuttgart környékére keresnek postásokat a német postahivatal számára. Maruşca elmondta, Szatmár megye első alkalommal ad otthont az EURES-program keretében megszervezésre kerülő munkaerő-toborzásnak. Az Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) munkaerő-közvetítő, tanácsadó és információs rendszer, amelynek segítségével az EU tagállamai elősegítik a határokon átnyúló munkavállalást. A németországi munkát közvetítő cég képviselői elmondták, jelenleg 20–40 munkatársat keresnek, ám a jövőben a német posta szeretne más térségben is kelet-európai, többek között romániai munkaerőt alkalmazni. Az aligazgatótól megtudtuk, hogy tegnap mintegy 40 személy vett részt állásinterjún a németországi munka kapcsán, akik közül többen az ország más megyéiből, illetve Bukarestből érkeztek Szatmárra, hogy álláshoz jussanak. Az állásinterjúk sorozata a mai napon folytatódik a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, összegzett Marcel Maruşca.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...