Próbáld ki te is a paintballt Szatmárnémetiben!
Utoljára módositva: 2014-06-03 14:50:28

Te is hallottál már a paintballról, de még nem volt alkalmad kipróbálni? Szedd össze barátaidat, munkatársaidat, most itt a lehetőség, hiszen a Satu Mare Paintball segítségével már Szatmárnémeiben is lehetőségetek van játszani ezt az izgalmas játékot. A paintball érdekessége, hogy bár egy alapjában véve veszélytelen sportról van szó (amerikai biztosító társaságok szerint kevésbé kockázatos, mint például a tenisz, vagy a sízés) hihetetlen adrenalin növekedést eredményez. Az ember ösztönösen jobban izgul egy páncélban, egy kihalt erdõ közepén, miközben tudja, hogy tucatnyian vadásznak rá, mint például egy kosárlabda meccsen. Egy ilyen játék előhozza az ember igazi énjét, sokkal jobban bemutatja, hogyan reagál stressz helyzetekre, hogyan tud együtt működni társaival, mennyire képes irányítani a többieket. Hidegvér, gyors helyzetfelismerő képesség, határozottság, fegyelem, utasítások követése, pontosság. Ezek a tulajdonságok megléte — vagy éppen hiánya — a mindennapi munkát és életet is meghatározzák, a paintball meccseket éppen ezért előszeretettel szervezik a cégek vezetői alkalmazottaik számára is, mint csapatépítő tevékenységet. A Satu Mare Paintball paintball meccsek szervezésével és lebonyolításával foglalkozik, legyen akár egy születésnapi meglepetés, vállalati rendezvény vagy csak egy baráti összejövetel. A megyközpont melletti erdők kiválóan alkalmas terepnek bizonyulnak a játékokhoz, melyhez 200 golyót és maszkból, valamint védőruhából álló felszerelést kapnak a maximum 16 főből álló csapatok. A paintball játék célja általában az ellenfél bázisának elfoglalása. Aki a játék folyamán találatot kap, az (a szabályoktól függően) kiáll, majd a következő játékba ismét beállhat. A játékhoz használt paint ball fegyver szén-dioxid segítségével festékgolyót lő ki, amely becsapódáskor szétreped, és a belsejében lévő ételfestékkel megfesti a célt. A fejet és a testet védőmaszk, illetve overall védi. A paintballt sokféleképpen lehet játszani, általában a résztvevők számának és a rendelkezésre álló helyszínnek megfelelően alakítják a szabályokat. A Satu Mare Paintball számára fontos, hogy rugalmas szervezéssel és testre szabott, a felmerülő igényeknek minden szempontból megfelelő programok összeállításával emlékezetes és minőségi rendezvényeket hozzanak létre.

[ohballada-1]

[ohballada-2]

[ohballada-3]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Thor: Ragnarök
Ma, 16:45
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Elek György könyvbemutató
Ma, 17:00
Lélek és test hálószobája című könyv bemutatója.
pin Szatmári Római Katolikus Püspöki Hivatal

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 19:20
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Bluescore
Ma, 20:00
Koncert
Club Poesis

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 21:05
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...