×
2020. 04 07.
Kedd
Herman
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

EL: a román és magyar klubok is versenyben

2019.07.18 - 16:14
Megosztas :
 • EL: a román és magyar klubok is versenyben

  A kedd és szerda esti BL-selejtezők után ma az UEFA Európa Liga küzdelmeivel folytatódik az európai fociparádé, két román és három magyar labdarúgócsapat lép ma este pályára a második selejtezőfordulóba való továbbjutás reményében. Az esélyeik jók, mind az öt klub győzni tudott a selejtező első összecsapásán, sőt, a magyar csapatok meglehetősen magabiztos előnnyel várhatják a visszavágókat.

  A román klubok közül az Universitatea Craiova 19 órától a bakui (Azerbajdzsán) Sabail FK csapatát fogadja, az első meccsen 3–2-re győzni tudott idegenben a román csapat.

  20 órától a FCSB idegenben lép pályára a moldáv Milsami otthonában, egy héttel korábban 2–0-ra tudtak nyerni a bukarestiek idehaza.

  A magyar csapatok is jó pozícióból várhajták az esti mérkőzéseket: a Honvéd hazai pályán aratott 3–1-es győzelmet követően léphet pályára a litván Zalgiris vendégeként, a Debreceni VSC pedig 3–0-s előnnyel utazott az albán Kukesi otthonába. A legmagabiztosabban mégis a MOL Fehérvár FC várhatja az esti mérkőzést, a Montenegróban bezsebelt 5–1-es győzelem után hazai környzetben fogadhatja a Zeta csapatát.

  Cookie