Pünkösdi nyitvatartás
Utoljára módositva: 2019-06-16 09:20:52

Pünkösd második napja, június 17-e, hétfő hivatalos munkaszüneti nap, ezért június 15. és 17. között a szatmárnémeti Lakosságnyilvántartó Igazgatóságon csak a házasságkötéseket végzik el és a halotti bizonyítványokat adják ki, tájékoztatta lapunkat a város polgármesteri hivatala.

Szombaton és hétfőn kilenc és tizenkét óra között zajlik majd a halotti bizonyítványok kiadása, házasságkötések pedig csak szombaton tizenegy és délután fél hat között lesznek.

Amennyiben az ünnepi időszakban adókat vagy egyéb illetékeket fizetnének, használják a www.ghiseul.ro és www.globalpay.ro platformokat, javasolják a városházán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...